Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hű de rossz kép.Nah mindegy a lakihegyi motorbontóban én láttam 99-es sv hűtőt 160 euros áron az KB 48e az jobban passzolna hozzá de te tudod ez olcsóbban van adva?
Ez volna. Amugy itt találtam rá.
Na jól elbeszélgetek magammal.
Frpéter jóval olcsóbban adja ugyanazt én tőle venném ha kéne betét.Keresd meg őt.
Hát ez nem jött össze nem az én napom.20488.- a lángnál a brembo BRM07KA18SA és 19SA jobb bal oldalanként adja meg.
No ez rohadtul nem sikerült de majd most:link
Fr árulja a brembot asszem.Nameg a Lángnál is találtam de szerintem Fr nél olcsóbb.

http://webshop.langauto.hu/Lis...!Els%C5%91
+f%C3%A9kt%C3%A1rcsa!H%C3%A1ts%C3%B3+f%C3%A9kbet%C3%A9t!
H%C3%A1ts%C3%B3+f%C3%A9kt%C3%A1rcsa!
Hol forgalmazzák a Brembo betéteket? Még nem nagyon találkoztam vele. Nekem lassan a hátsó lesz cserés, én mindenképp gyárira gondoltam, próbáltam már sokfajta betétet, igaz nem az sv-n (Ferrodo, Lucas, Goldfren......) de mindíg a gyári vált be. De ha ilyen jó a Brembo, akkor lehet hogy az lesz.
Én keresnék egy KB olyan méretű hűtőt tökmindegy miből és átszabatnám egy hűtőssel de nem gixerét.Első tippem a Hyosung 650-é lenne vagy valami vizes honda-yamaha stb.
Itt van robbantott két kép a hűtőről...
Őőőő most nézem ölég nagy spílernek kell lennie hogy ha ezt össze tudja párosítani.Ha megvan az eredeti hűtő és esetleg a két oldala ép talán közé tudnak szabni valamit de a gixeré igen csak hullámos valami tartós egyenesítés is kéne hozzá:
Hát a csövek helyei nemigen szoktak ugyanott lenni.Fel kéne a GSX-R hűtőről egy képet dobni és a mesterek rávágják hogy mehet a dolog.
Jó kérdés. Nekem a GSX-R-emen eléggé nagy hűtő van. Majdnem kétszer akkora mint az SV-jé. Sztem valami konzollal, ha a csövek helyei jók akkor meg lehet okozni...
üdv. suzuki sv 650 k7-k6 -ra keresek hasznÁlt sportdobot!
Hello.
Véletlenül nem tudja valaki hogy a gsxr750 k1-es hűtőt valahogy össze lehet-e hozni 99-es sv-vel?
Vagy eggyeltalán jó hozzá?
A B-King-hez vagy az SV-hez?
Melyik anyagú vagy betűjelű a középső? Mennyit jelent kb a gyorsan kopás? 3000 vagy 5 vagy 10000 km?
Na, akkor kíváncsi leszek mit mondasz a pályázás után. Itt Komáromban felhős az ég, de nem esik...
Nem szeretek, pont ezért dumálunk róla.
Én eddig csak szarral találkoztam(lucas, ferodo). És olyat az életbe nem fogok venni főleg nem a GSX-R-embe...
A Hondában 120e a GSX-R-ben 22e...
Bocsi benéztem, bár te is... 3 fajta van utcaihoz. Bár ha jobban megnézed akkor kettő az a három, mert SA mint ELSŐ, SP mint HÁTSÓ és a carbon-ceramic ELŐRE ÉS HÁTRA.
Na ja, nem úgy használja, meg eléggé zúz is vele, de mondja, h kb 5000-renként cserélnie kell a betéteket mert annyira gyorsan kopnak.
Jah, én tudom, mert most arról beszélünk, h vagy a tárcsát eszi a betét, vagy a betét kopik el gyorsan. És itt keresek valami középutat...
Sajnos a szombat kilőve. Talán jövőhét péntek.
Az én gépemhez 3 fajta van a brembóból, de a legtöbbhöz már 4 van, én a középsőt választottam és csak annyit vettem észre, hogy az eddig sem rossz féket olyan mintha kicseréltem volna egy sokkal jobbra, alig nyúlok hozzá és emeli a valagát . Tényleg gyorsabban kopik, de a nissinhez képest feleáron van és jobban fog. A gyári az SV-men és a Békán is tényleg sokat elment, de ha a betét kopik akkor az szerintem azt jelenti, hogy a tárcsa kevésbé és hát az, hogy jobban fog mindent megér. Az EBC és Ferodo is eleinte jobban fogott, de hamar megégett 1-2 kanyargósabb rész után míg a nissin nem. A Bremboval ma megyek fel először pályára(ha nem esik) és majd meglátjuk mit tud. Mondjuk már van benne 2000km és eddig jó, igaz nem volt benne kanyargás.
Ha te szeretsz kétszer annyit fizetni ugyanazért, akkor hajrá, de azt ne várd hogy veregessük a vállad... Sztem ezzel magadat próbálod megnyugtatni, hogy nem csinálsz nagy hülyeséget, pedig de, mert van majdnem feleannyiért ugyanolyan minőségű betét.
De vegyed csak a gyárit jó drágán, az biztos jobb :) Mennyi is van a gépben?
Bremboból 4 féle van, le vagy maradva :) Bár 650-hez tényleg csak 3.
Én az SA szériát használom.
A Ducati 998 nem egy SV, meg valszleg nem is úgy használja. Bár erről nem nyilatkoztál.
Amúgy itt most nagyon ellentéteseket írtok, mert vagy a tárcsa fogy vagy a betét, a kettő üti egymást...
Hát nemtom. 15 ért 2 pár betétet? Az olyan is lehet. Mintha követ raknál bele a fékbetét helyett.
Én a Hondámnál vettem észre a különbségeket. Én gyári betétet vettem a Hondától. Nem a Nissin forgalmazójától ahol 1 ezressel volt olcsóbb, és fekete darabok voltak a fékbetét anyagában a gyári réz színű darabkák helyett(sztem ez miatt nem koptatja a gyári betét a tárcsát). Persze azt mondták, h típusszámra az való bele. De mégse. Aztán pár márkatárs vett Lucas-t, meg Ferodo-t, és csodálkoztak, h nekem jó a fékem, nekik meg egy kalap szar. Az 1ik motoron én cseréltem ki zsír újra(Lucas), és bekoptatás után is rossz volt. Persze a fékfolyadékot is cseréltük hátha az volt elöregedve, de nem. Szóval én ezért maradok a gyárinál sztem.
Jut eszembe, vasárnap supermoto verseny lesz Kakucson, úgyhogy nem lesz pálya. Lehet, hogy a szombati nap is zárva (edzések talán).
Jelentem lehet hogy szombaton Debrecenben leszek
Majd meglátom, hogy végzek
Nemtom, h én voltam-e. Én nem szeretem a szinter betétet, mert az srad-omon megette a tárcsát 3 mm-esre.
Nincs hari.
Gondoltam ha valakinek kell, akkor szóljon mert most rendelek az USA-ból...