Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli! ,ilyen drasztikus vagy
gondolom autóval, mert motorral több mint ciki :)

aztán, meg autóval sem kicsit égés, ha egy ilyen mögé ragadsz be :D
Vette fa...m ugyanazon az esztergomi soron keszulnek.Csak az emblema mas.
Sv üvegszálas oldalidomom és fejidomok egy oldali lámpával eladó! Minimális javítást igényelnek! (2004)-esen voltak! NAGYON OLCSÓN ELADÓ!
korrekt, azt is átvette a subaru...

de asszem az már későbbi modell.
Nem nem azé..............hanem mert mindíg ilyen szánalmas fosadék mögé ragadok be.
WagonR-ből is van összkerekes
akkor minden 3 hengeres egy szar varrógép?

ne légy már szűklátókörü!

Azé me a szomszédod megvette fapadosan 12 év hitelre, attól még vannak jobbak.Nem véletlenül túrta fel a subaru...Igen vannak benne magyar alkatrészek (hál istennek, amit tudtam kicseréltettem japánra) de kerültek bele olyan dolgok, amiről egy magyar swift álmodhat: elektromos ablak, klíma 4x4 és hasonlók :)
Nekem akkoris 1.0 swift nyannyerótó a kockásplédes fajtából.
nem 1.0, hanem 1.3 és 16 szelepes ;)

és nem swift
lidl drága :D

ha szóltok, lett volna jóárasított szállás olaszban, tuti helyen 300 forintos benzinnel...

Zoli: mondtam, a subaru justy A-ból B-be való közlekedésre vettem, nameg a hóban való játékra :)

130-nál, autópályán, égig rakva 6.5-et evett...amúgy üresen 6, itt a hegyen mászkálva 7.2
Egyszer biztos eljutok oda is... ha sokat tökölök maximum csak a gleccserekről "csúszhatok le" , sok minden már nem fog ott változni
Ládod ezé jó a swift 1.0 power.
Sose fogsz semmilyen határt átlépni a magyar-osztrák-svájcin kívül.
Fogalmam sincs,a hágókat kivéve nagyjából szabályosan haladtunk.
Ha teheted nézz el arra,csodás utak,a kaja drága,mi is Lidlből étkeztünk,a szállás meg kb mint olaszban,sátrazva még kedvezőbb gondolom.
mákod volt, még egyszer ne próbáld meg...

dipshit: dede, rengeteg a civil kocsis, főleg kantonal polizei, nem csak helyiek.Tudják melyek a kedvenc "őrült" helyek, gyakori a razzia, mert heti szinten halnak meg ember ezeken...
Nem voltam még svájcban.. de ott nem civil motorról kocsiból "szivatnak" sokszor?
Nem tapasztaltam a rendőri jelenlétet,a hágókon meg pláne nem,jobb is....amit a Sustenpasson műveltem,még most is a fogdában csücsülnék...
Milyen jó is az ha aszfalt van és és nem "Somogybabod" !
Mennyivel jobb lenne itthon is gurítani ha normális utak volnának, nem csak amolyan felüdülés jelleggel .
Nem svájc ember.
Jövőre csak ha muszáj akkor pályázok.
ha olvastad a gyorshajtós cikket, akkor nem hívnád mennyországnak :DDD
osztrák autópályáról áttérve fura nagy csend fogadott :D

Dipshit: azé' olyan ócsón ne add ;)
Sima mint a babapopsi.Nem ráz,nem csörget láncot ésatöbbi.
Maga megtestesült puncsohabosmenyország.
Félárban számoltam