Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na amikor a GPS mondja hogy menjek jobbra és bemegyek a házak közé majd le egy erdőllja úton amire az előttünk baktató quados srásc is nézett hogy mit keresünk itt és 200 méter után visszamegyünk ugyanarra főútra csak lesek hogy mia jó görcs van má.....................
én is elől szoktam menni de azért mert mindig én voltam a kicsi egyszer mentem rossz úton pedig a fejem fölött volt a tábla hogy merre kell menni mégsem arra mentem
Én sokszor megyek elöl, olyankor rendre eltéved a brigád
Vannak akik azért küldenek előre, hogy ne a megszokott utakon menjünk, hanem a felfedezés izgalma is benne legyen a buliban.
Mentségemre szóljon hogy eddig mindenki nagyon elégedett volt az ilyen "eltévedésekkel"
Eddig eccer mentem elöl.
Annyira nem buli.
jó, akkor te jó utitárs vagy
Én is mindig csak utazok mint egy bőrönd....
Nöm.Még az odaúton.Frász nézte loholtam az elsők után ahogy birtam.
A kajálda rész ismerős.Betegre lehet zabálni magam egy hotdoggal.
merre jártatok ti amikor itt voltatok ? vagy nemtudod hol voltál ?
ahol van egy faház ha felfelé mész a dombra bal oldalon
Mittomén.Talán 5-6 Km és két sáv jó szélesen.
Mánfára gondolsz? az még alapbol nem is lenne anyira életveszély csak sokan azt hiszik hogy van 300méteres bukóterük...
Egész jól ki lehet jönni ott.
Sosem ott próbálgattam a gép és saját határaimat... Láttam elég fotót/videót, hogy ne ott próbálkozzak...
Azé azon a duplasávos kanyargós részen sokan nyírják ki magukat jó futóművel is.
igazából nem tudom, Apu is mondja hogy az övé is nagy nehéz labilis a kanyarokban, Szálka felé voltam vele párszor, annyi érződik hogy a dt 120 a tdm meg 250 kiló Megszoktam hogy a Dt-t szar volt a fék meg életveszélyes futóműve volt, Apué most megváltás pedig az sem egy öhlins futómű
Nagymotorral (tudom tudom, ez csak egy 650-es ) más, mint egy DT-vel...
dt-vel sokat jártunk arra szeretem a Mecseket
Végülis elindulhat a kiskunság felé is.Nem törvényszerű ám a mecsek.
15km
Te ott laksz a tövében?....nagyon vigyázz ha lesz motorod....túlságosan csábító az a nyomorult hegy.....
vagy a Mecsekhez közel eső pont pl Kakasd még az udvarukban el is fértek
német orientáltak lei helyett már euroban számolnak mindent meg a boltok is mind inkább német eredetűek
Hát hódmezővásárhely vagy szegd pont jó is lesz.Esetleg kiskundorozsma.
igen-igen, Mór például egy kiváló pont lenne
hát remélem hogy mielőtt eladnád nekem már lesz motorom, és egy "sv" találkozótis lehetne csinálni valahol az ország egyik pontjában