A bontott is szar lehet.
Népbetegség a 2000 környéki japán gépeken a fesszab.
Én egy villanyos embert keresnék aki kiméri precízen mi a gebasz tárgya.
Így hidetelen fesszab,generátor,akksi sorrendet nézném meg és a zárlatot.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Barátomnak van egy 2002-es 650N-je és nemrég az a hibajelenség jött elő, hogy ha feltölti az akksit full-ra és eljön munkába a következő induláskor a motor már nem indul. Asszem akksit és talán már fesz. szabályzót /bontott/ is cserélt mert az utóbbi kiolvadt. Jelen állapotban a motor az indítózásra nem reagál, helyette az akkumlátor környékéről kerregő hangot hallat.
Valakinek ötlete esetleg? A segítséget előre is köszönöm!
Xc-t csak azé linkeltem mert nem volt a hahun sima tiger.
Ez a sima de nagyon tartja az árát.Mivel macera a saját gép eladása és erre még jönnek költségek szállítás és regadó így szerintem kintről nem éri meg.
Ez már magában 2,2 meg a reggelés még 200 és hazahozni is egy 100-as.
És 2,8-ért van listásan zsírúj.
A sima Tiger olcsóbb 600ezerrel...szerintem nem éri meg a különbséget, ha valaki aszfalton használja. Az XC-ben számomra a tömlős gumi a legaggasztóbb...
Zoli,Sanyi v valaki!
Ti már láttátok a paripámat meg azt a két dörrentőt a végén.
Hogyan lehet megoldani a vizsgáztatást az én motoromra?
Szóba sem jöhet a leszerelés a komplett rendszer miatt. Hangtompítót meg nem tudom, hogy lehet e bele rakni..azt hiszem az előző tulaj valami rongyal oldotta meg de ezt kétkedve fogadom..
ezen erösen elgondolkodtam: raptor1000
ha legalább 20kg-val könnyebb lenne,már hirdetném a bömöst
Sanyi elözö ezres sv-jével mentem,az is tul nehéz volt,ráadásul a kipuf megpörkölte a lábamat.
Az igényekkel van a bibi.
Mivel mi használtmotorvásárlók a 2000 utáni pár év igeényeit vesszük így mi marad?
Sportmotorok tömegével és spotmotorszerű nakedek meg kissé ványadt és túl benga túramotorok.
Valahogy az akkori vásárlók nem igényelték az izgi középkategóriát V2-ben.
Persze van hornet,fazer,meg Z sorozat.
De egy tiger xc kategóriás cuccot nem igen gyártottak mostanáig így azok használtan még drágák.
Neked sikerült már megcsináltatni a gyárit?