Revit márkát ismeri valaki?
Tervezek bőrruhát venni de amit kinéztem magamnak az biza negyed miska...Sajna a méreteim miatt nem válogathatok annyira (46-os kéne)
Na ez hasznos infó volt, nem tudtam,h a Pirellihez tartozik.
Egyébként Sportec.
Nem vagyok én lábtartós, maradjon az a föld felett ne karcolgasson semmit. Főleg mivel nincs meg a tudásom hozzá:)
Csak simán kimennék kicsit körözni
Akkor nem tudom mit csavarok. Multkor is azon engedtem le az olajat :D Lefenykepezem esakkor meglehet szakérteni
Azert akarok leengedni belöle, mert igyis a maxnal van, mojlevet beleöntöm kicsap a tetején.
A Metzeler a Pirelli csoport tagja. Jó közép kategóriás gumi, de milyen Metzeler ......... (Z6, Z8, Sportec, Racetec?) nem mindegy. Ha versenyző vagy és folyamatosan a lábtartóval karcolod az aszfaltot, akkor szerintem hidegen 2,0 körül kell beállítani (Én láttam, amikor a ringgen 1,7-1,8-ra lőtték be a gumikat), de ha csak szeretnél egy kicsit pályázni akkor az utcai nyomás (lengővillán, vagy a láncvédőn megtalálod) sem fog problémát okozni, persze ez gumifüggő.
Ha már ennyire a gumi téma..sajna teljesen sötét vagyok a témából.
Azt tudom,h metzeler van fenn nekem van bennük kb 2000km.
A metzeler milyen márka?Hol helyezkedik el a ranglétrán?
A másik kérdés, hogy ha mennék ki pályázni akkor a nyomást hol érdemes tartani a gumikban? ( na ez jó...tudom a nyomást tartsuk BENN a gumikban:D )Hány bar?
Csáó lenne 1 kis melo ha ráérsz a régi sv 650-emen kellene láncot meg első telo szimeringet cserélni.
Ha elküldöd a telo számod meghívlak f.diosy@gmail.com
Bakker nem tudom kiszedni az olajleeresztőt. Már hajlik az imbusz. Pedig kb 1 hónapja volt olajcsere, akkor kijött szépen. Melegítsem fel jól, akkor fog könnyebben kijönni, vagy ha hideg akkor?
Azé nem annyira megbocsájtó mint az ezres SV.
Tervezek bőrruhát venni de amit kinéztem magamnak az biza negyed miska...Sajna a méreteim miatt nem válogathatok annyira (46-os kéne)
Egyébként Sportec.
Nem vagyok én lábtartós, maradjon az a föld felett ne karcolgasson semmit. Főleg mivel nincs meg a tudásom hozzá:)
Csak simán kimennék kicsit körözni
Padawan elérhetősége: 20/423-52-46
Azert akarok leengedni belöle, mert igyis a maxnal van, mojlevet beleöntöm kicsap a tetején.
Elég a robi.
fain motor ez a bking
Azt tudom,h metzeler van fenn nekem van bennük kb 2000km.
A metzeler milyen márka?Hol helyezkedik el a ranglétrán?
A másik kérdés, hogy ha mennék ki pályázni akkor a nyomást hol érdemes tartani a gumikban? ( na ez jó...tudom a nyomást tartsuk BENN a gumikban:D )Hány bar?
Ha elküldöd a telo számod meghívlak f.diosy@gmail.com