Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1-2 decit nemolyan egyszerű fecskendovel. Mostmegmar foleg megkell mozgatni, hogy bevan ragadva.
Mar elökerült de azert köszi.
Hát..............igazából könnyű vele egyenesen is elszállni.................nemmég kanyarban.
Elég nehezen élvezhető motor lehet az a szigorú svájcban.. nincs rajta olyan fokozat amit csak úgy passzióból ki lehetne forgatni, jogsivesztés nélkül
Valakinek elfekvőbe egy ilyen kis idom párba lenne szükséges mint ami bevan karikázva! :)
Szilikoncsővel és fecskendővel le tudsz szívni belőle a beöltőn is, egyszerűbb szerintem.
Ja.............Bkingen nmég keresgélni se kell a 4-5-6-ot.
Azé nem annyira megbocsájtó mint az ezres SV.
Revit márkát ismeri valaki?
Tervezek bőrruhát venni de amit kinéztem magamnak az biza negyed miska...Sajna a méreteim miatt nem válogathatok annyira (46-os kéne)
Na ez hasznos infó volt, nem tudtam,h a Pirellihez tartozik.
Egyébként Sportec.
Nem vagyok én lábtartós, maradjon az a föld felett ne karcolgasson semmit. Főleg mivel nincs meg a tudásom hozzá:)
Csak simán kimennék kicsit körözni
te már cak tudod
Csáó !

Padawan elérhetősége: 20/423-52-46
Akkor nem tudom mit csavarok. Multkor is azon engedtem le az olajat :D Lefenykepezem esakkor meglehet szakérteni
Azert akarok leengedni belöle, mert igyis a maxnal van, mojlevet beleöntöm kicsap a tetején.
A Metzeler a Pirelli csoport tagja. Jó közép kategóriás gumi, de milyen Metzeler ......... (Z6, Z8, Sportec, Racetec?) nem mindegy. Ha versenyző vagy és folyamatosan a lábtartóval karcolod az aszfaltot, akkor szerintem hidegen 2,0 körül kell beállítani (Én láttam, amikor a ringgen 1,7-1,8-ra lőtték be a gumikat), de ha csak szeretnél egy kicsit pályázni akkor az utcai nyomás (lengővillán, vagy a láncvédőn megtalálod) sem fog problémát okozni, persze ez gumifüggő.
A Bkinget nem kéne erőltetni.
Elég a robi.
ez is van olyan jó :)
a múltkor még a robogók felé tendáltál, mi történt?
ezé jársz te szaunázni :D igyenporesz megvolt csak asszony meg ne tudja...

fain motor ez a bking
Ha már ennyire a gumi téma..sajna teljesen sötét vagyok a témából.
Azt tudom,h metzeler van fenn nekem van bennük kb 2000km.
A metzeler milyen márka?Hol helyezkedik el a ranglétrán?
A másik kérdés, hogy ha mennék ki pályázni akkor a nyomást hol érdemes tartani a gumikban? ( na ez jó...tudom a nyomást tartsuk BENN a gumikban:D )Hány bar?
Csáó lenne 1 kis melo ha ráérsz a régi sv 650-emen kellene láncot meg első telo szimeringet cserélni.
Ha elküldöd a telo számod meghívlak f.diosy@gmail.com
Frászbúkon írj rá biztos észreveszi
Padawannak nemtudja valaki a telefonszámát?
Van ott annyi hülye csavar...............nemmindegy mellik az?
Olajleeresztő csavar imbusz?....annak a 650-nél 14-es feje van.....jót csavarsz ki?....
Bakker nem tudom kiszedni az olajleeresztőt. Már hajlik az imbusz. Pedig kb 1 hónapja volt olajcsere, akkor kijött szépen. Melegítsem fel jól, akkor fog könnyebben kijönni, vagy ha hideg akkor?
S-es, vagy N-es?