Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello. Érdekelne a has-oldalidom. Tudsz adni egy telefonszámot?
Vagy gumicsere aztán lemegyek hozzád :D
Értem....pedig horog volt a furgonon így egy futót bérelve meg lehetett volna oldani....na mindegy, remélem találsz valakit...
Igen, úgy volt viszi az enyémet is, de nem lett belőle semmi mert nem volt hely a furgonban, így nem is kerestelek meg :)
Összebeszélhettél volna Takkerral....a hétvégén hozta fel furgonban a gépét...
Van eladó üvegszálas oldal és hasidomom! Az oldalidom fényezésre szorul, a hasidom már szóró gittelve van már csak szinre kell festeni! Olcsón eladó!
Szia bocs már hogy rá kérdezek de sikerült meg nézned az adatókat?
Sziasztok első szériás sv650-re teli-idom gyári nem utángyártott,tartókonzoljával sérülésmentes állapotban eladó Ár:20e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Szombathelyen vagy környékén van valami szaki, aki meg tudja csinálni a 36.000-es nagyszervízt?
mail és küldöm vissza a számom, de ha megírod a Tiéd akkor felhívlak....
Huhh nincs az adatlapon szám.................majd előkerül.

végül is ha elindítom a telefon(tal)álgatást +36 20/0-000-001-es számmal a +36 70/9-999-999-es felé, a hívottak között valahol Tsanyi veszi majd fel...
Inkább telefonálj neki.Biztosabb.
Gondoltam, kerestelek.
Jobb híján az adatlapodon található e-mailben.
Ha gondolod keress....
Ja-ja, emlékszem, talán régebben már hívtam is más ügyben.
Keresem majd.

Köszi!
Pest környékén laksz Tsanyi megóggya mindet.
Zöld................szuperzöld.
Sziasztok,

Van egy SV 650S-em ( k6 )
Szeretnék rá új láncot, fém fékcsövet, valamint esedékes lenne a "kötelező" szervíz is ( olaj, szűrők, gyertya )

Tudna valaki segíteni, hogy alkatrész és szerelő ügyében hová/kihez forduljak? Ha mindez egy helyen lenne, az még jobb volna.

Köszi

F.
valami nem oké? :-)
én inkább a csatlakozó házába hátulról beerőltetnék egy tüske szerű mérőfejet, hátha eléri a saru hátsó részét ami a szigetelésre van ráhajlítva. Vagy a csoportcsatlakozóból a kérdéses tüskét kihúzni, és egy pluszvezetékkel együtt visszadugni, ezen a vezetéken tudsz mérni. zárlat okozására odafigyelni, pontosabban nem az okozására, hanem az elkerülésére
Nekem is nagyon tetszik
Erre is gondoltam, hogy nem kéne széthúzni. De akkor hogy mérjem?
Sziasztok.

Ha esetleg érdekel valakit eladom az FI tuner pro injektorvezérlő elektronikám.3 térképes lehetőség.Bármelyik injektoros suzuki modellbe jó.Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. Bővebben tak.gab@citromail.hu