Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És még egy megjegyzés !
Dubrovnik-hoz már a Kotori- öböl nagyon közel van , ami szintén emlékezetesen szép hely.
Drukkolunk!
Az internet szerint Boszniába sem kell útlevél !
Sanyi !
A meló miatt ma visszahívtak !
Holnap remélem jó hírem lesz és..............
Na én ilyet ajánlok.
2010-ben ennél hosszabbat csináltunk a shrekkel , igaz az négy napos volt , és a vége az albán határ. az akkori képekek még most is jó nézegetni ( fotóalbumban )

gyönyörű helyek , és végig nagyon jó utak !

http://maps.google.hu/maps?sad...
Meg kéz a kézben andalogni a lenyugvó nap sárgás-vörös fényében.... .....ilyet a hegyekben nem lehet mert ha behunyt szemmel andalgunk elbotlunk valami gyökérben és ahogy hirtelen kinyitjuk a szemünket esés közben a szemgolyónknak csapódó tüskés ágak kivájják azt... .......és akkor, hogy jövünk haza vakon?...komondorként?...
küldtem a képeket
ez is igaz, hogy a parton lehet fürdeni aki akar, akkor legyen ez.
Sziasztok!

Segítséget kérnék SV650S első teleszkóp olaj felől, hogy milyen és mennyi kell bele száranként? Hétvégén lesz feltéve az új túra kormányszettem, és ha már szét lesz szedve a motor eleje, egyúttal az olajat is lecserélnénk, mert még a gyári van a telókban.

Köszönöm!
Egyébként kezdek rájönni, hogy pici nekem ez a motor. Nem erőben, arra még bőven elég, méretre. 198 centihez nehéz választani a túraendúró kategórián kívül. Bár prübálgattam egy R1-est, és meglepő, de kényelmesebb volt
Mi jártunk már mindkét helyen.....egyik sem egy túl látványos illetve szórakoztató....a parton legalább lógázhatjuk a lábunkat a vízbe...Plitvicén a parkon kívül étterem is alig van sőt, oda családdal érdemes menni.....a part sem lesz messzebb sokkal...
Érdekelne a dolog.

Milyen állapotban van, több képet tudsz küldeni e-mailben?
to.norbert@freemail.hu
Próbáld ki a triplát.
Szerintem imádnád.
Ha valakit érdekel van még 2db kulcsom de csak kék.
ja és az áttétel... hosszabb áttétellel vettem a motort. gondoltam most legyen gyári N-es. hát.... elég hamar hatodikban van. Eddig, ha túráztam, a motornak és nekem is kellemes fordulaton kb 140-et ment. Visíttatni nem szeretem. Kiváncsi vagyok, milyen sebességet fog kiadni ezzel a lánckerék-párral.
hétvégi tapasztalatok...

1. mentem Sanyi rendes SV-jével. Nem tartom veszélyesebbnek, mint a KICSI sv. Azt hittem, ésszel használva is csokis lesz a gatyám, de nem. Viszont amikor a gyorsulás alapján azt saccoltam h kb 80-nal megyek harmadikban, az már 130 volt és hatodik... :-) szóval iszonyú ereje van.

2. ez fejidomos, az enyém meg széleskormányos. Először azt hittem, be se fog fordulni velem... aztán az ellenkormányzást erőből alkalmazva sikerült :-). Mondhatni most értettem meg, hogy mi az ellenkormányzás. tudni eddig is tudtam, de a széleskormányra elég ránézni és már beesik belső ívre. Itt meg rendesen dolgozni kell - de működik. Az enyémre visszaülve ezen tapasztalat birtokában máris ügyesebb voltam. Fejidomhoz még: mivel a tükör nem mozog a kormánnyal, másként lehet előrefűzni magamat a kocsik közt. Testtartás: nekem tetszett, az enyémre átülve hiányzott a "hasalás". A laza karra figyelni kell persze, nem tricepszgépen ül az ember.

3. Elég régóta kockás hátsógumin és középütt akadó kormánnyal közlekedtem. A nehézkes motorkezelést saját bénaságom számlájára írtam. Persze béna is vagyok, DE új gumi + rendes kormánycsapágy = kicserélt motor :-) - ügyesebb forgolódás.

4. közlekedésbiztonság. Kölcsön motoron az ember mennyire vigyáz... elgondolkodtam, h a sajátomon miért vagyok bátrabb? Azt össze lehet törni? Azon össze lehet törni magamat? A válasz persze "nem"! De akkor azzal miért megyek "másképp"? Nem árt néha visszavenni a dolgokból.
igyekszem, most hétvégén talán sikerül kihozni 6 litert
Alakul..........de még nem az igazi.
gyári dob esetleg valakinek?
Sanyi!

A gyári és az LSL bukógomba között van valami különbség?
A gyári picit olcsóbbra jön ki.
Néha nekem is meglepően keveset fogyaszt... Olyankor szoktam a kúton egy másik járműbe tankolni 1-2 litert és akkor megnyugszok, hogy nincs semmi baj a fogyasztással
Na jó azt hiszem, hogy valami gond lehet az SV-mmel. Tegnap nem épp túratempóban mászkáltunk a bakonyban, néhány cimborával, és 5.3L-ből jöttem ki. Pedig most jórészt 1-0 gázkapcsoló volt
Nekem tökmindegy.Megyek hátul bárki után szép lassan nyugodtan.
Plitvice szerintem felesleges kerülő, este már úgysem tudunk megnézni semmit. Egy szálláson maradni mindkét éjszakát meg azért lenne jó, mert akkor a második nap nem kell felcuccolni a motort a tengerparti nagy szerpentinezésre, meg ismét azzal szerencsétlenkedni hogy hol fogunk aludni aznap este.
Ez jó is lenne.De mondjuk miverl Karlovac-ot nem egy érdekes túristalátványosságot tartom így inkább szerintem Plitvice környéke lehetne az első szállás a parton meg a 2.

Ehhez ki mit szól?
szóval:
link
link