Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!Lenne 1 2000-es évjáratú sv 650/s-em,szeretném n-esre alakítani ha valakit érdekel cserébe az s-es cucc,hívjatok,ritkán jutok nethez.06 30 548 58 73
2 van belőle már ha a másik még mükszik.... , de az nem konténerezik hanem valahol szabolcsban csinál valamit...
Egyébként múlt hét pénteken elhúztam melletted Escorrtal Veszprém után, a 8-ason Vészvillogóztam is üdvözlésképp - már ha Te voltál, bár nem túl valószínű, hogy túl sok hasonló színvilágú Magnum kószál az utakon
Jaja! Bár csak most került rá, még menthető :)
Itt nálunk ráadásul a nem E-s sportdob is hátrány. Volt róla szó korábban.
Ez így van...a sportszűrőt meg főleg nem reklámoznám... ....na meg azért kereseik jobban a gyárit mert mindenki magának szereti átalakítani a gépet...kevesen buknak a kész alakításra...
Sajnos amit ráköltesz pluszban, azt senki nem fogja megfizetni, sőt... van aki a gyári állapotra még jobban is bukik - én pl amikor eladtam a 650-esemet, visszaépítettem mindent (indexek, rendszámtartó stb) gyárira. Többért kelt el, mint az átlagár.

Ami miatt többet kérhet az ember, az ez meg a kevés kilométer. meg a szervízkönyv, ilyenek. Szerintem.
Nekem is nagyon tetszik, de a pénz nagy úr! :-( Kevesebbért nem tudom kinálni, mert akkor teljes ráfizetés lenne!
Nekem semmi.
Nem én akarom majd megvenni.
Tapasztalatom szerint nem biztos hogy gyorsan fog elmenni.
Kívánom hogy sikerrel menjen.
Szép a színe.
Valamiért tetszik.
Igen, miért mi a gond az árral?
1,1-ért?
Eladóvá vált motorom, az alábbiak alapján:
Kifogástalan műszaki, és esztétikai állapotban. A szezon elején, azaz nem egészen egy hónapja új olajat, olajszűrőt, sport légszűrőt kapott. Kicseréltettem a láncot és lánckerekeket. Vásároltam rá vadi új Race sport (kevlár) dobokat, melyekkel a hangja. : ) Nos, hallgasd meg és majd eldöntöd! Ezen kívül kapott a plexire, az első sárvédőre és az alsó burkolatra egységes (kevlár) fóliát. Szerintem gyönyörű lett! (Összességében kb. 200.000 Ft-ot költöttem rá! ) Friss műszakival!
Jött megint kipuff tisztító. Valaki azt hiszem innen kérdezte személyesen.
köszi
szervizautobuda.hu Itt Sm-on Renitens néven van fennt a kollega, ő szokta feltölteni többnyire a Bódissal kapcsolatos képeket/videókat. Az ár pedig dobfüggő, nekem 120 volt kompletten cakum-pakk.
Hali Bagaba.

Mennyiért sikerült beszerezned a Bódis dobod összekötővel illetve merre?
Válaszod előre is köszi
legalább tuti nem érhet kritika, hogy rosszabb az alkatrész mint meghirdettem. Amúgy a lánc lassan félúton jár, de a hossza miatt többet nyúlik mint egy gyári lánc. Nem tudom miféle lehet, nem én tettem fel rá. Lánckeréken legalább még nem látszik a kopás
Pont ezt mondom.Te mondtad hogy félutas nem én.
Ha 9-eret mentél el és 28 a gyári az számszakilag nem jön össze felesnek.
És az DID v8 volt.Most már csak erősebbek vannak.
ezt nem értem, kifejtenéd? Milyen új tulaj? Ha a gyári kibírt neked 28-at, akkor 9-ezer miért van túl a felén?
Akkor több van abban mint félút.
Én 28-e nél cseréltem.
Az új tulaj jól járt vele.
26ezer-valamennyinél lett cserélve, most 35 van az órában.
Mennyi van benne?
Hétvégén azért szétnézek, de inkább gyáriak vannak ha csak valamelyik más típusnak nem jó a mérete...
kár. Jó lenne rá egy sokkal hosszabb áttétel a mostani 15-49 helyett, de így hogy félúton jár a láncszett, nem akaródzik venni rá egy zsírúj hátsót
vazz...mégsem....ilyenem nincs, elnéztem bocs...
Szerintem találok....de nem postázok...