Ha emlékeim nem csalnak, és jól is tudom, már én is marhára ráfáztam a "CHECK" felirattal.... Túrázni voltunk... megálltunk.. cigi-kávé-kaja miegymás... utána indulás... és valamiért 10 percig forrt a fejem h mi a rákért nem indul...és nem tudtuk hogy mi baja lehet.... majd hopp... ránéztem a vészleállítóra... mondom huhh bazz, amikor megálltam, valamiért lekapcsoltam...... és láss csodát... visszakapcsolva pöccre ment.
Sziasztok!
Tnap lemostam a motort bo vizzel de nem magasnyomasuval. Sajna azota nem indul. Nyilvan vhova befolyt a viz. megneztem az akksinal ott porszaraz volt.
A jelenseg az,h gyujtasra rakva nem hallom a benzinszivattyu hangjat es azonnal ki is gyullad a check felirat. Persze nm is indul.
Hol lehet olyan elektronika amihez befolyt a viz es est okozhatja?
Remelem ki tud szaradni majd ma megnezem. Akksit llevettem es visszaraktam de nem segitett.
Vkinek otlet?Arra gondolnek,h amikor a tankot mostam ottfolyt eleg sok viz se a tank alatt nincs elektronika amennyire en tudom.
Köszi a választ egyèrtelmű hogy most olajcsere lesz. De az volt a kérdésem hogy télen milyen olaj legyen a blokkban. Pl most lecserélem és ebben a szezonvan megyek vele pl 4000 km et akkor az maradhat benne télen vagy legyen benne friss?
Vétel után le szokás cserélni a folyadékokat.
Hacsak nem nagyon biztos nem vagy az előző tulajban.
Utána 6000-renként.
Könyv szerint 20-30 mm.
És mivel ezt se tartotta be a tulaj a folyadékokat se biztos.
Sziasztok. Ma SV 650 S tulaj lettem. Kicsit korai mèg a kérdésem de szezon előtt vagy szezon végén cseréljek olajat? A 6000 kénti csere egyértelmű csak hallottam olyat hogy szezon végén rakjunk bele friss olajat mert jobb ha télen azzal áll. Lánc mennyire legyen feszes? Terhelés nèlkül most kb 3-4 cm.
Ha emlékeim nem csalnak, és jól is tudom, már én is marhára ráfáztam a "CHECK" felirattal.... Túrázni voltunk... megálltunk.. cigi-kávé-kaja miegymás... utána indulás... és valamiért 10 percig forrt a fejem h mi a rákért nem indul...és nem tudtuk hogy mi baja lehet.... majd hopp... ránéztem a vészleállítóra... mondom huhh bazz, amikor megálltam, valamiért lekapcsoltam...... és láss csodát... visszakapcsolva pöccre ment.
Tnap lemostam a motort bo vizzel de nem magasnyomasuval. Sajna azota nem indul. Nyilvan vhova befolyt a viz. megneztem az akksinal ott porszaraz volt.
A jelenseg az,h gyujtasra rakva nem hallom a benzinszivattyu hangjat es azonnal ki is gyullad a check felirat. Persze nm is indul.
Hol lehet olyan elektronika amihez befolyt a viz es est okozhatja?
Remelem ki tud szaradni majd ma megnezem. Akksit llevettem es visszaraktam de nem segitett.
Vkinek otlet?Arra gondolnek,h amikor a tankot mostam ottfolyt eleg sok viz se a tank alatt nincs elektronika amennyire en tudom.
fénykép?
higgy Zolinak....
Talan 4000-enkent remlik a motorrevu teszt cikkebol.
Keress ra vagy szerviz manualra.
Bár még csak most kezdődött a szezon.Mész még többet is mint 6000.
Jó, elfogadható állapotú tankot keresnek SV 650 2000-es modellre.
Előre is köszönöm
Kistrojak
hallottam 2ezrenkenti csererol
Hacsak nem nagyon biztos nem vagy az előző tulajban.
Utána 6000-renként.
Könyv szerint 20-30 mm.
És mivel ezt se tartotta be a tulaj a folyadékokat se biztos.