Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lyó de amíg nem próbáltátok honnan tudod
Hozzd ide felém a kocsid és átfog menni
Fenn van.
81-es patrol................kiüti a bázis oldalát egy ilyentől..................azt meg észrevennék.
tolják át itten a bibi..mi lenne ha nem át tolnák a vizsgabázison hanem 1 ggyes és parketta úgymár biztosan nem vennékészre hogy a szélvédő reppedt
Arra már nem sok van svájcig.
Én se a mangart miatt nézném inkább a felső ausztria miatt.
Meg a 25 fok körüli hőmérséklet miatt.

Meg kell egy új szélvédő.
Morciznak aug 1.óta a vizsgabázisok.
Ismi partol-ja nem ment át okosban se.Pedig évek óta repedt szélvédővel tolják át.
Szeretek arra menni, de mivel ez miatt a családot hanyagoljuk jó indok kell a mangart meg már nem az mivel 2X voltunk ott bár biztos megyünk még oda, de nem most. Montenegró nagy csábítás és svájc is az lenne mert arra még nem jártunk.
Állandóan ez a dél-délnyugat... Ha csak motorozni akarsz sósvízben fürödni nem , akkor elgurulhatnál dél Csehország felé is..vissza meg ott az Alpok Salzburgtól Sopronig. 3-4 napra szerintem bőven jó.
Ezé törpölök a hegyen....
Mondjuk a napi 6-700-al már inkább nekem van gondom, igaz az oda és vissza úton elmegy, de az ott töltött napokon nem annyira.
Szétbontott zselé..........................majd be kő faragni.
Lassan csinálok egy nagy túrát......................és hazagurulok öregesen.
Bőrruhában.
Így van és már évek óta, egyik lány sem panaszkodott miatta, igaz nem is túl kényesek általában 6-700 km-t simán letudnak szó nélkül.
Lehet szerzek egyet..............oszt én is beépíttetem a rezsővel télen.
beépitettném (ferihegy mögött olcsón profin Fekete Rezsövel)
Tegnap masszíroztam ezt a zselés szart............hát............őőőőőőőő............csak úgy rátéve elég puruttyám néz ki.
Esélyes lehet hogy kivályva a helyét a szivacsbsan beépítve milyen lehetne?
ez a zselés cucc engem is érdekelne,mekkora hogyé honnan!?
...kb ugy pattogok a shiveren mint az sv gyári ülésén
Ha minden igaz, sikerül szerezni egy zselés nyeregalátétet. Lovascucc, remélem beválik.
Egy Zselés bicikliülés a lidlből olcsóért a fenék alá?
nem fér el. Így is hosszabb a tartó mint maga az ülés, és akkro a rögzítőfülnek, zárnak, stb még nincs is helye. Szétvagdosni pedig nem akarnám, csak kölcsönbe kaptam.
Dobd át az ülés alatt.
Mintha Sándorék is úgy használnák.
Na a laprugó nem rossz................fizetek mint a katonatiszt.

Esetleg a tengely behegesztésében is kéne segítség.

Nagyon pontosan kéne hogy ne kóvályogjon nekem.
oldaltáskák felfogatására tudtok valami praktikát? Olcsó louisos fajta, a tartórésze a hátsóülés fölött van. Nekem teljesen megfelel, de a csajszi lehet hogy inkább állva jön a 6napos túra végére :D Utassal próbáltátok már? Nem túlzottan kényelmetlen?
ha még nincs meg ,laprugót lehet hogy tudok...
meg van feleslegbe lengéscsillapitóm is ha kell ( puntó hátsó)
Hmmmm...............meggondolandó útvonal.

Felső részt mindíg is látni szerettem volna.

Vannak gondok a kocsival.