Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne véletlen.
Amúgy ha okosabb lenne attól mint amilyen venne egy 20-30e-ért dobpárt gyárit és simán leszedné a matricát.
A büdös életbe nem kérdezné senki ezt az amatőr hibát.
Vagy mondaná hogy lezúzta de vett gyári színben idomot bontóban.
Akkor amikor eladtad még nem volt törött?
Azt mondta hogy nem tudja adni a gyárikat.
Ez gondolom nem kérdéses mit jelent. Én gyári dobokkal adtam el farokidomon matrica nélkül. Most nem gyári van rajta matricával... Gondolom a gyári dobokat nem tudja odaadni
Itt még fent van a hirdetés: link

Érdekes hogy ahol gyári kipufogókkal van, ott nincs a faridomon SV1000 matrica, és a fejidomnál is fent van a kettő figyelmeztető matrica.
Provics nevezetű a srác.
Peszes hogy jó.Fejben dől el.Erős motornak is lehet kis gázt adni.
A felesége volt csak otthon. Egy kb 2 éves kislánya van, meg most jön a második. A tulaj pécsen volt, valami hőerőműnél dolgozott a héten.
Nem tudom sajnos a nevét sem, meg hogy hogyan néz ki.
Fiatal alacsony srác vette meg (még jogsija se volt) állítólag akkor kezdte a kreszt. Kérdeztem is, hogy jó választás az SV 1000 első motornak?
Úgy éreztem hogy ez is ment jobbra, a pesti az nyíl egyenesen ment. Holnap megkérdem a rendszámot.
Nem kellett foglalót adnom, ha nem kell akkor szólok csak.
Ha ez igaz akkor köszi hogy szóltál. A tulaj meg jó nagyot hazudik.
Elhúzott valamelyik irányba ha elengedted a kormány, kb 10-15 fokba el kellett dőljek, hogy egyenesen menjen. Az első kereke annak is benn volt már a hűtőbe. UIR volt a száma az tuti, számot nem tudok. De átírásnál ha kész egy másik rendszámot akkor az 7E ft , szal nem nagy kaland
A vázon nem láttam karcolás. A hűtő a szelepfedél felfogatásnál olyan mintha az első gumi megnyomta volna. A tankon nem volt tankpad, de a térdeknél ki volt kopva. Milyen volt az irányíthatósága a tiédnek? Meg a rendszámát tudod? Kettő kulcsot adtál neki?
Köszi
Nem feltétlen átalakítás miatt van rajta matrica a farokidomon... Szerintem csak ilyen volt a bontóba Amúgy a motoromat Kecskemétre adtam el igen, de nem ismerem fel mert ilyen gyári volt az is. Esetleg egy dolog... a blokkfelfogató anya ami ott van a lábnál (egy hügye 4 ágú körmös kulcs kell rá) na az meg van kicsit karcolva meg a fekete festés is picit karcos az anya mellett
valamelyik idom tuti nem sajátja, ahogy írták Zoliék csak az N-esen van hátul matrica.
Valami ritka faj az tuti.
Még van képem, én fényképeztem.
Ennek nagy divatja volt pár éve...most meg a fordítottja......
Ki az aki N-est alakít át S-esre?
No, mégis csak jó, hogy betetted ide a motorokat...
A matricákat értem.

Kecskemétre adtad el? Nem emlékszel a nevére?
Amit képet beraktam, azt ő vette újan, mert mutatta a hitelének a papírját. Jelenleg 7600km-ert mutat a km/h, gyári gumik voltak mindkettőn.
Máshova nem is férne az a tenyérnyi cucc.
Zoltán jól mondja! Csak az N-esen volt matrica a faridomon
A fejidomon 2 matrica van. Egyik a fekete részen jobb oldalt másik a színrefújton bal oldalt
Igen.............a nakedeken.

Ha törött volt az idom és színben találtak hozzá megfelelőt nakedról akkor simán lehet.
Igen, mert az a pesti. A kép amit küldtél, meg szerintem az én motorom volt, 2007-es 7800km-el adtam el 1,5 éve és nagyon szar volt, mármint az eleje mert rendesen össze volt törve. Megjegyzem én úgy adtam el, hogy ezt mondtam