Nekem 2x is volt z6,semmi gondom nem volt vele,bár ugy rámlik az elsö pár km amig nem melegedett be kicsit csuszkált
Havernak sokszor volt és pályára is járt vele.
Úgy hogy volt fent Metzeler Z6 ami ellentétben a Pirellivel csúszkált esőben kigyorsításkor pl. a Z6 még 3.ban is képes volt elforogni...
A Pirellinél bátrabban tudom kigyorsításnál a gázt húzni eddig egyszer se viccelt meg.
Inkább úgy mondanám hogy nagyobb sebességgel és több visszajelzéssel rendelkezik egy szupersport vagy slic gumi gumihoz képest az említett sporttúra gumi.
Csak ez hosszú.
Rövidebb verzió lehetne hogy egy supercorsával vagy D212 vel előbb esel pofára hirtelen előjel nélkül mint ezzel.
A legrövidebb hogy esőben is tapad annyit amennyi túrásan kell.
Zolinak hihetsz a Kereskedőnek inkább ne :)
120/70 mehet és ahogy Zoli ajánlotta ha Michelin mellett döntesz akkor Power előre Road hátra. Bár sztem az Angel árérték arányban jobb.
Nekem Angel ST van a Banditon és a hosszú hétvégén volt lehetőségem szakadó esőben kipróbálni a szerpentintől kezdve az autópályán át a mellékutakon is mindezt 6 órán keresztül...
Esőben sem gyenge a tapadása, végig probléma mentesen utaztunk bár Verőce után van egy-két falu ami domb tetejére épült és gyakorlatilag kanyarban vannak és persze hova máshova tennék a zebrát is... én meg lendülettel érkeztem meg a fel festett Zebrára amin egy kicsit megcsúszott a moci de az aszfaltot érintve ismét tapadt.
Száraz tapadása nekem szintén bejött.
Gyújtás ráad, vagy akár járó motorral is:
1.Egyszerre megnyomod a két gombot
2. Óra rész villog, amit a jobb oldalival àlllitasz
3. Majd bal oldalit megnyomva átvált percre, amit a jobbal tudsz állítani
Perverz egy motoros vagy Te hallod-e? ..... műár előre teszel csavart a gumiba?.....persze igazad lehet, így legalább nincs meglepi ha leereszt a guma...
Sziasztok! Még mindig a gumi vásárlással tökölődök / kis hazánkban a hirdetésekben minden van, a valóságban annak csak a töredéke/. Tehát a kérdésem melyiket válasszam : Michelin Pilot Road 2 vagy Pirelli Angel ? Ha lehet indokoljátok is /futás teljesítmény tapadás stb/. Illetve 120/60 vagy 120/70?
A kis SV-be belefér a120/70? A kereskedő szerint nem mindig. Köszi!
Mitől lehet SV1000-nél, hogy a sportkipufogó hangtompítója a jobb oldali sokkal előbb bemelegszik? Hidegen beindítottam és kb 50 fokos víznél kivettem álló motornál a hangtompítót, és a bal oldali kondenz vizes langyos, a jobb oldali nem vizes, kézzel foghatóan meleg volt.
Havernak sokszor volt és pályára is járt vele.
A 10 éves Dunlophoz tudnám hasonlítani ami az SV-n volt fent amikor megvettem.
A Pirellinél bátrabban tudom kigyorsításnál a gázt húzni eddig egyszer se viccelt meg.
Csak ez hosszú.
Rövidebb verzió lehetne hogy egy supercorsával vagy D212 vel előbb esel pofára hirtelen előjel nélkül mint ezzel.
A legrövidebb hogy esőben is tapad annyit amennyi túrásan kell.
120/70 mehet és ahogy Zoli ajánlotta ha Michelin mellett döntesz akkor Power előre Road hátra. Bár sztem az Angel árérték arányban jobb.
Nekem Angel ST van a Banditon és a hosszú hétvégén volt lehetőségem szakadó esőben kipróbálni a szerpentintől kezdve az autópályán át a mellékutakon is mindezt 6 órán keresztül...
Esőben sem gyenge a tapadása, végig probléma mentesen utaztunk bár Verőce után van egy-két falu ami domb tetejére épült és gyakorlatilag kanyarban vannak és persze hova máshova tennék a zebrát is... én meg lendülettel érkeztem meg a fel festett Zebrára amin egy kicsit megcsúszott a moci de az aszfaltot érintve ismét tapadt.
Száraz tapadása nekem szintén bejött.
1.Egyszerre megnyomod a két gombot
2. Óra rész villog, amit a jobb oldalival àlllitasz
3. Majd bal oldalit megnyomva átvált percre, amit a jobbal tudsz állítani
Egy kérdésem lenne hogy a 650-s SV-n a digitálison hogy kell beállítani a pontos időt?
Előre power tettem hátra PR2-t.
Bár a pirelli szerintem sportosabb.
Sportos vagy túrás?
A kis SV-be belefér a120/70? A kereskedő szerint nem mindig. Köszi!
Mitől lehet SV1000-nél, hogy a sportkipufogó hangtompítója a jobb oldali sokkal előbb bemelegszik? Hidegen beindítottam és kb 50 fokos víznél kivettem álló motornál a hangtompítót, és a bal oldali kondenz vizes langyos, a jobb oldali nem vizes, kézzel foghatóan meleg volt.