.....a sima defekt spray is hasonló állagú.....és biza a gépre helyezéskor egy csomó ráfolyt a gépre és minden résbe belecsorgott...no akkor a gép még csak pár hetes volt és nagyon nem örültem a dolognak
.....persze ettől még jó lehet a cucc használata csak nem kell csodálkozni amikor a gumis kiszámláz egy gép szét-összét takarítás miatt...
.....egész kis bibivel.....ezt tömlős gumiba jó használni, de tömlő nélkülinél a felnit rendesen összekeni.....persze ad-hoc ez nyilván nem érdekelne, de ugye ezt megelőzésképp felszereléskor kéne beletölteni...
....nekem volt hozzá szerencsém, kifolyt a szerelő gépre és gyakorlatilag azon kötött meg, vagy 3-at belefújtak, de eresztett, nem bírtuk letakarítani rendesen sosem, állandóan ragacsos volt...
. Eddig egy XJ600N es masinát nyúztam majdnem 3 évig, nagyon megvoltam vele elégedve és az SV lett a következő lépés. Még ismerkedek a géppel és igyekszem felnőni hozzá de eddig SZERELEM.
DL-1000-em van, sajna engem is utolért a kuplungkosár mizéria. Kérdezném hogy itthon Mo.-on foglalkozik valaki a spéci átalakításával, vagy én is küldhetem postán angliába? Ott a srác kiesztergálja a kosarat és összebronzolja a kuplungtárcsával fixen. Többet nem csattog lotyog. És küldi is vissza két héten belül.
De ha itthon valaki foglalkozik vele minek fizessek angol tarifát!? Bár nagy a csend, ebből angol srác lesz...