Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ártana kiméregetni....amúgy van az a hirdető aki tekercsel, nem tudom mennyiért és milyen a melója, de ha 41 az új az nem drága (relatív)...
"Hűlye azért nem vagyok"
41e................postával USA-böl.
Van bontott gyári is KB ennyiért.
De az lutri.
Viszont ennek a magja is megolvadt piccit......és a deklit is lerendezte.

Okozhatja az hogy 2x is le lett parkolva régen a deklire?
Mennyi az új? Szerintem horror... inkább tekercseltesd újra egy jó helyen, ahol gart is vállalnak rá.
Kérdés............szerintem ez picit megégett...........okozhat gondot?
Van értelme a felújitásnak vagy inkább egy új?
Kell annyi?....ma láttunk egy bőregeret, azt hittem Te ülsz benne..
Jaja, még 1 hét és HD-t akarok
Igy megöregedtél?
Igazából nem rossz gép, de sajnos 400-ig minden hasonló típus kicsit gagyi, amíg megy egész jó csak a váltók adják meg magukat és az nagyon drága, a 600-650-ek viszont már motor szerűek és sokkal megbízhatóbbak, de drágák....
Találtam egy fórumot róla ahol csak a hajtómű basztatásáról van szó, hát nem tudom Az SV-nél hozzászoktam hogy csak olaj meg kopó fogyó anyag csere
Akko vedd meg.Oszt ha sikerült végleg kinyirnom az enyémet majd jol lefikázom.
Tetszik, viszonylag jó az ára, a tavalyi robogós túra óta bejönnek ezek a motorok. Városban szaladgálni is jó lenne de pöcsköszörűt azért nem szeretnék
Persze.
De minek neked?
Sziasztok,

ma este vettem észre hogy a lámpám az egekbe ver. Állítani a lámpa alatt lévő rugós csavarral tudok? Minél beljebb tekerem annál lejjebb vetít majd? Még mindig SV650N 2000'

Köszi.
Majesty 400-at ismeri valaki? Érdemes olyat venni?
Kérdezd meg Anitát, a faszbukra van felírva
Mire?
Nem jöttök a Peti féle gokartozásra?
Holnap 9.30-kor indulunk tőlem (jelenleg 3 motorral) egy laza Csákvár, Tbánya, Egom stb. kis körre.......akinek van kedve jöjjön.
Csak hétvégén jó és most hívlak.
Most rangattam a hevatjaron.olyan gyalogos felen amben vaskorlatos lassito van.
Ha ott elferek nem kell jobb.
Es szerintem gyorsulasban elegge ott vagyok.
Pedig csak 1x lesz egy scarád.. mikor lámpától lámpáig lelépsz mindenkit 2,5-ös fogyasztással... és beférsz a kiskapun is... ezt nem tudja egyetlen motor sem ez van.
Az automatavalto nem mozgat......foleg motorban nem.
Ez van.
Sose lesz szerintem nagyrobim.
Olyan mosogepszeruek.
Azért is az is tol... 100 ló felett van.. mikor először mondta, hogy 6 meg 10 felett fog húzni.. nem mertem rángatni... 6 felett már voltam... persze már próbáltam 125 ccm.. power szelepes motort... ekkor fostam a legjobban... talán jobban mint bármilyen motornál...
Nekem egy 1,3 swift van ami pörög ha szeretnéd... de mondtam az asszonynak, hogy ültél már bazdmeg ami húz is?