41e................postával USA-böl.
Van bontott gyári is KB ennyiért.
De az lutri.
Viszont ennek a magja is megolvadt piccit......és a deklit is lerendezte.
Okozhatja az hogy 2x is le lett parkolva régen a deklire?
Igazából nem rossz gép, de sajnos 400-ig minden hasonló típus kicsit gagyi, amíg megy egész jó csak a váltók adják meg magukat és az nagyon drága, a 600-650-ek viszont már motor szerűek és sokkal megbízhatóbbak, de drágák....
Tetszik, viszonylag jó az ára, a tavalyi robogós túra óta bejönnek ezek a motorok. Városban szaladgálni is jó lenne de pöcsköszörűt azért nem szeretnék
ma este vettem észre hogy a lámpám az egekbe ver. Állítani a lámpa alatt lévő rugós csavarral tudok? Minél beljebb tekerem annál lejjebb vetít majd? Még mindig SV650N 2000'
Most rangattam a hevatjaron.olyan gyalogos felen amben vaskorlatos lassito van.
Ha ott elferek nem kell jobb.
Es szerintem gyorsulasban elegge ott vagyok.
Pedig csak 1x lesz egy scarád.. mikor lámpától lámpáig lelépsz mindenkit 2,5-ös fogyasztással... és beférsz a kiskapun is... ezt nem tudja egyetlen motor sem ez van.
Azért is az is tol... 100 ló felett van.. mikor először mondta, hogy 6 meg 10 felett fog húzni.. nem mertem rángatni... 6 felett már voltam... persze már próbáltam 125 ccm.. power szelepes motort... ekkor fostam a legjobban... talán jobban mint bármilyen motornál...
Van bontott gyári is KB ennyiért.
De az lutri.
Viszont ennek a magja is megolvadt piccit......és a deklit is lerendezte.
Okozhatja az hogy 2x is le lett parkolva régen a deklire?
Van értelme a felújitásnak vagy inkább egy új?
De minek neked?
ma este vettem észre hogy a lámpám az egekbe ver. Állítani a lámpa alatt lévő rugós csavarral tudok? Minél beljebb tekerem annál lejjebb vetít majd? Még mindig SV650N 2000'
Köszi.
Ha ott elferek nem kell jobb.
Es szerintem gyorsulasban elegge ott vagyok.
Ez van.
Sose lesz szerintem nagyrobim.
Olyan mosogepszeruek.