Ha 1ccer cimbim cseréli, (Multistrada 1200 S) akkor az enyém lesz az S2R-je.
aszongya a kereskedő nagyon jó...
Gondolkodtam sok mindenen , de nekem megfelel a szar SV
Első körben levadásztam egy bontott 1200 mérföldes daytona pumpát.........vannak évjárat és VIN szám szerint különbségek tehát ki kéne fogni.
Sikerült.
Utána cserés minden O gyűrű,ezeket alkatészestől ki kellett bogarászni robbantott ábrákból.Itt is vannak VIN szám szerint különbségek,egyet el is csesztem.
Viszont nem csak a pumpa körüli O gyűrűk cserések hanem a hűtőrendszer külön ábráján lévő két blokkba menő hűtőcsövön lévő 4 O gyűrű is.......nahogyaza uj rendelés a módosított egységcsomagban lévő olajteknőtömítés és nyomásszeleppel együtt (fasza az időközbeni módosítás csak ne ess bele VIN szám szerint) így lett egy pótrendelés belőle.
Eközben a dekjitömítéseket is vadásztam meg mivel lejön a komplett kipufogórendszer ezekenk a tömítését is meg kellett venni fejétől a farkáig.
Közben infogyűjtés,angol manual magyar nyeven kisilabizálása
És tegnap eljutottam odáig hogy a biztosító alátét a kuplunganya alatt is cserés..........ha nem vagyok lusta ez is eljöhetett volna a mostani pakkal de neeeeem nem néztem meg.
Így plusz 10 font posta lesz.
Kell összehegesztenem agy emelőállványt hogy felhúzzam a rákba a gépet mert blokkot nem veszem ki viszont a föld és a blokk közt lévő 40 centin én nem fogok tudni szerelni.
És ugye ottvan még hogy poros,repedezett beton garázspadlón nem szeerlünk nemvagyunk mi homleszek így egy menetben csempe is kerül a műhely padlójára az egész előtt.