Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1az enyem csak, de most mar a csapatbol mindegyik motorra jut egy mindenki bevasarolt
Talán kupeckedni akar vele.
Sokan vetek 3-4 db-ot.
Itt mit kell nézni? Miután megvetted rájöttél, hogy ilyened van már otthon?
Szia! CORO Z .
Ma sikerült kiszerelnem a kutyacsontokat. Ezek a z Ebay.ről vásárolt -25mm-ek. Ha még érdekelnek keress meg!
+36303153017. jamesz64@freemail.hu
Nem volt meg idom feltolteni, holnap este talan otthon leszek akkor feltoltom
Tesztvideó?
Egy ismerosom azt allitja hogy megveszi

Ha megsem akkor majd en is felteszem kiemelt hirdetesbe "nem is elado" cimszoval
Ér annyit?
200 ert meg enis megvennem.......pedig nincs penzem.
Eladnád végülis a Hornetet? Dóri pasija jön haza kintről és ilyesmit nézeget.
persze, csak egyelore nincs idom
Publikus?
Csak a kamerában nem lehet.
Memoriakartyat beraktam a telefonba es ott siman lehetett torolni
Elvileg wifin keresztül is fel lehet másolni számítógépre. Van számítógépre a Playmemories Home program, azzal lehet megoldani csak még nem tudom hogyan. A másik hogy USB-n keresztül nem engedi törölni a videókat a memóriakártyáról. Vagy formatálással az egészet törlöd másolás után, vagy kiveszed a memóriát kártyaolvasóba és tudod másolni, és törölni is, de a kamerában nem.
éjszakai teszt megvolt, kevés fénynél is elég jó felvételt csinált bár zajos. Holnap világosban is próba
Mobilpetrol már nem létezik Jócskapajtás
MOL-kút van .....
En amit telon keresztul csinaltam kepeket azok a telon vannak de a videokat nem talalom
En mar belezavarodtam.
Felvenni tudok de hogy kerulnek a felvetelek a gepre.......brrrrr......zug a fejem.
Vagany ez a wifis telefonos cucc, egy oraja ezzel szorakozok azt nemtudom csak hogy tudom telefonra atmasolni a videot, kepet atmasota de videot nem

Meg ahogy nezem ennek is ez az angolszasz menete van tehat sima hagyomanyos mount is jo
Barna
ezt nem én gyártom neki,de a turaemelöt igen
ha kell vkinek a telefonszáma irjon rám
Turkalunk,turkalunk?
ennyi penzem volt, tudod. Nincs nekem penzem semmire
Lealkudtál 2250-et?
Fasza ez a teszkó.Lehet alkudni.