Köszi, csak hasonlít valamennyire az 1000-hez, talán ugyanúgy kell ellenőrizni is.
De ha esetleg valaki erre jár aki ismeri a 650-est leírhatja.
Amúgy még mindig szelephézag ellenőrzésnél vagyok, vezérléshez nem szándékozom nyúlni.
A jelet megtaláltam a manuálban: |F és |R
650est nem ismerem de én azt nem venném ki, generátor közepén van egy dugó azt kitekered onnan tudod forgatni a főtengelyt és ugyanezen a fedélen a henger irányába merőlegesen a főtengelyre van egy kisebb dugó amin bekukucskálva lesz egy jel. A bekarikázott csavart nem venném ki. Szelepfedelet leveszed azt mindenképp le kell. A Főtengelyt jelre rakod, és fent nézed hogy jelen van e vezérlés. Ellenörzéshez pedig nem kell szétbontani a vezérlést csak a burkolatokat
Lent jelreraktam fent jelen, 1fordulat utan lent jelen elso henger jelre. Most tokeletesen jelen volt minden, nem volt az az 1mm elteres lent. Valamit elbaszhattam akkor de most fasza minden
12,5bar meg jo, nem? Szerintem jo az meg nekem mar jo
Az ezres veztengelyét nem nehéz eltenni egy foggal, én vagy háromszor átforgatom összerakás után és minden fordulaton ellenőrzöm, hogy jól van-e a helyén. Amúgy az enyémet is meg kéne néznem, mióta megvan még meg se bontottam, már biztos kéne.
Levi, én tavaly vettem karokat, kb. 10ezer volt, átjött a vámon, pedig felnyitották.