Pl. ilyesmi: link , ennél van jobb, az enyém nem ütögetős/rángatós mint ez hanem megtámaszt a két külső oldalon és menetes megoldása van, de Neked lehet, hogy egy ilyen is jó lenne.
Belső csapágykihúzó? Nekem 18-23-ig van ha az jó akkor odaadom ha nem akkor vegyél akkorát amekkora kell, már nem olyan drága mint anno, akkor majd 40-be került ez az egy méret, de láttam már készletet ami kevesebb mint a fele.
Oszi érti a dilemmát.
Tolni nem lehet mert jobbról balra tolva akadály a menetiráy szerinti bal fül.Nincs kedvem centi öntött alun áttólni.
Balrol jobbra szintén eza gond.Előtte centi au fül.Utána távtartó.
Húzni lehetne de a távtartó anagába én nem vágog menetet az hóttziher.
Köcsög telefon milyeneket javított
Van benne felregepeles, de bogaraszd ki Zolikam, mert most nem erek rá... Ha nagyon nem megy, akkor 1 2 ora múlva leforditom
Majd legközelebb.
Múlt hétvégén mentem egy kört a környéken mindenféle utakon.
Biztos ugyan azt a futóműbeállítást raktuk vissza mint volt? Nagyon keménynek tűnt, rendesen elfáradtam egy 100 km-es motorozás után a szarabb utakon.
Na... A mitoron megszállt az ihlet
Amit elsőre irtam azt látom megírta az Őszi is csak sufnisan ... Lehet eltér, mert csak futólag olvastam es csak azért leptem be h megirjam a tutit :D
Na... Ne lendkerék lehuzora hajazzon a szerszám, hanem a lancnittelore Fogsz 1 darab eros annyagot ... Kikoszorolod belole az ontott fol szélességét... Elejére akkora lyuk, hogy atferjen rajta a "rud", de a fulet fogja... A hátuljába meg 1 kisebb lyuk... Csavar rahegeszt...akkora, hogy a fülbe bele tudjon menni ... Csavar betesz/teker es faszan ki fogja tolni.
Sziasztok!
Szuksegem lenne egy 2003 as sv1000 hez a hutoben talalhato ventikapcsolo gombara, itt valaki tudna nekem segiteni? Esetleg mas tipuse jo lehet meg hozza? Segitsegetek elore is koszonom, udv!
Vág..... a a a kupec.....menetet a szerszámacél távtartóba.
Lemosom és összerakom így ahogy van ha a wd40-től és egy pici mozgatástól nem jön szét.Jó lenne normálisan megzsírozni a tűgörgőket, de azon a helyen én nem küzdök vele.
Áhá! Egyből megvilágosodtam. Így már látom a szemem előtt.
Akkor tényleg a szarabbik módszer jön. Vágjál menetet jobbról a távtartó belsejébe. Aztán ugyanúgy fej, meg csavar...
A kört csak a rögzítő alátétes gyári anya nyomta a fül anyagába.
Ha az lenne a távtartó nem lenne kérdés performance hanem kiszedtem volna a pi...ba reggeli előtt.
A távtartók nem mennek át mindkét fülön csak a menetirány szerinti jobb oldalon.A bal oldalon olyan mintha zsákfurat lenne rajta az aljában egy sokkal kisebb lukkal amin csak a rögzítő csavar fér el.
Ha elkezdem onnan kitólni csak a fül anyagát nyomom össze de ki nem fog jönni.
Az utolsó képen látszik hogy az tömör anyag a lukig ami az öntött fülhöz tartozik.Nem megy át a távtartó.Egy perem van fúrva bele oda befekszik.
Elvileg olyan hogy kicsúszna de csak jobbról.
Viszont onna sima a belseje,nem tud semmi belekapaszkodni.
Na, elég egyszerű a dolog. Kell hozzá egy hosszú(végig menetes) imbuszcsavar, aminek a feje olyan átmérőjű, h ne menjen át a kis cső távtartón. Azt átdugod rajta, a másik oldalára egy cro-va fej, aminek a belseje akkora, h a távtartó bele tud menni, de felfekszik még a vázon.
Egy jó képességű alátétet rá utána aztán anyát neki.
És a ahogy tekered szépen kihúzod a cső távtartót.
De csak 10-es.
Tolni nem lehet mert jobbról balra tolva akadály a menetiráy szerinti bal fül.Nincs kedvem centi öntött alun áttólni.
Balrol jobbra szintén eza gond.Előtte centi au fül.Utána távtartó.
Húzni lehetne de a távtartó anagába én nem vágog menetet az hóttziher.
Van benne felregepeles, de bogaraszd ki Zolikam, mert most nem erek rá... Ha nagyon nem megy, akkor 1 2 ora múlva leforditom
Múlt hétvégén mentem egy kört a környéken mindenféle utakon.
Biztos ugyan azt a futóműbeállítást raktuk vissza mint volt? Nagyon keménynek tűnt, rendesen elfáradtam egy 100 km-es motorozás után a szarabb utakon.
Amit elsőre irtam azt látom megírta az Őszi is csak sufnisan ... Lehet eltér, mert csak futólag olvastam es csak azért leptem be h megirjam a tutit :D
Na... Ne lendkerék lehuzora hajazzon a szerszám, hanem a lancnittelore
Szuksegem lenne egy 2003 as sv1000 hez a hutoben talalhato ventikapcsolo gombara, itt valaki tudna nekem segiteni? Esetleg mas tipuse jo lehet meg hozza? Segitsegetek elore is koszonom, udv!
Lemosom és összerakom így ahogy van ha a wd40-től és egy pici mozgatástól nem jön szét.Jó lenne normálisan megzsírozni a tűgörgőket, de azon a helyen én nem küzdök vele.
Akkor tényleg a szarabbik módszer jön. Vágjál menetet jobbról a távtartó belsejébe. Aztán ugyanúgy fej, meg csavar...
Ha az lenne a távtartó nem lenne kérdés performance hanem kiszedtem volna a pi...ba reggeli előtt.
Akkor a jobb oldalról kell a cro-va fej, meg az anya.
Ha elkezdem onnan kitólni csak a fül anyagát nyomom össze de ki nem fog jönni.
Az utolsó képen látszik hogy az tömör anyag a lukig ami az öntött fülhöz tartozik.Nem megy át a távtartó.Egy perem van fúrva bele oda befekszik.
Elvileg olyan hogy kicsúszna de csak jobbról.
Viszont onna sima a belseje,nem tud semmi belekapaszkodni.
Egy jó képességű alátétet rá utána aztán anyát neki.
És a ahogy tekered szépen kihúzod a cső távtartót.