)
.....akkor talán még az ezres SV is elmegy.......árban már majdnem ugyanott vannak....
Látom volt aki mellette,és volt aki ellene voksolt,hogy jó e első motornak egy SV. Azt hiszem maradok kitartóan ezen tipus mellett
Mindenképp idomosat szeretnék Yoshimura rendszerrel. Már 3 éve tervezgetem lelkesen a leendő motoromat.Eddig csak supermoton (KTM LC4 Prestige) szereztem tapasztalatokat,ami tudom teljesen más,mint a suzukin lesz.Imádtam, csak sajnos alkalmatlan a hosszabb távú utakra.
..aztán monda hogy üljek mögé...felültem a gixerre a kakasülőre aztán ki a határba a kanyargós részre (130-180-as kanyarok neki)na aztán ami ezután jött hát mit mondjak..ciki de nyűszítettem mint egy kiskutya már azt vártam hogy mikor esünk el vagy hogy végre leszállhassak... komolyan mondom úgy éreztem hogy mindjárt leér a könyököm az útra meg valami rettenetesen rángatózott a hátulja meg csúszkált is egy két helyen ráadásul szöveten volt a hátsó gumi.Aztán leszállva remegtem mint az állat ő meg csak vigyorgott
....direkt rájátszott és mutatta hogy hogy megy neki...Akkor megfogadtam hogy soha többet más mögé fel nem ülök..de aztán csak vitettem magam és már nem is parás csak elsőre..megszokás kérdése...viszont ő gyerekkora óta motorozik...szóval a több éves rutin/tapasztalat semmivel sem pótolható
.....ezzel nyilván nem leszólni akarom a lassú túrákat(sőt talán több is kéne belőle), de egy 6-700km-es túrát igen kellemetlen így végrehajtani....
Azt egyből nem kell azon gondolkodnod, h kinövöd vagy sem, mert a nagySV-nélé ez a pillanat soha nem fog eljönni
Bár nem tudom, h mekkora a keret, de jó állapotú 2006-osok (utolsó széria) már vannak 1.2-1.6M között, extráktól és állapottól függően...
Én vagyok az ellentábor itt, mert nulla rutinnal vettem és mégis ajánlom!2 személlyel 70-ről 120ra, hegynek fölfelé is úgy megy, h utána nem akarsz soha többet leszállni róla
Ráadásul ha túrázni akarsz, jobb ha több van a jobb karodban.