a dolog egyszerű....ha eddig kínáltak 500000-et most majd 600-at fognak amiből 500-at kapsz meg.....csak annyi a változás, hogy erre hivatkozva elsőre is kevesebbet akarnak majd fizetni, de ha arra kerül a sor, hogy szervizbe kerül a gép valószínűleg mégis inkább megegyeznek hisz akkor azért jóval kevesebbet kell fizetniük.....pont úgy mint most....
ez jelenleg is kb így van... ha márkaszervíz rendezi a dolgokat nem kell nekem fizetni míg bizti nem fizet...szerződésük van a biztosítóval... felmérik a kárt megmondák, h ennyi az alkatrész... biztosító mondja h oké v h nem oké ez már TK
Kárfelmérés--egyezkedés--biztozsidó rábólint--motort megjavítják--DE csak akkor adják vissza a motort a s..ged alá, ha a zs..ók fizetnek addig opolka van két kézzel.
Hááááátttt.Ezzel gyakorlatilag elterelnek a nagy szervízekbe.Nincs kiskapu hogy itt a píz javítass.Nem tom hogy a mostani csődközeli helyzetben melyik szervíz fogja kapkodva megjavítani az ügyfél gépét és várni míg a biztosító fizet.
Nem szívtad meg, ez az amiről beszéltünk....egyszerűen annyi, hogy az áfát levonják a megegyezett összegből, de mivel a megegyezés a biztosítónak is jó így valószínüleg annyival emelik a megegyezett összeget is....semmi nem fog változni csak a biztik jobb alku pozícióba kerültek......
kétlem , h a szervíz hozzányúlna a motorodhoz, míg nincs pénz a zsebében...Magyarország vazzee!
Megajánlanak majd egy kevés összeget, aminek a 25% rögtön levonásra kerül és befizetik mint adót?!
Én értem, h adó, meg adóztatás, de akkor nem kurtítanak meg még jobban?
Tudod, Sv mánia, akkor mennyiért lenne kedved megválni tőle. (válság van, meg motor nagygenerál.Öööö feléből még lehet alkudni?
gondoltam gyorsan túl tudok adni rajta,de eddig senkinek nem kellett semmi
Pedig van szinte minden.+ócsó
Egyik cimbi kapta a Raptorjához alkatrésznek.
Honnan szerváltál Raptor blokkot?Esetleg a többi része nincs meg a gépnek?