állnak rendelkezésre...
.Aztán szép lassan összebarátkoztunk és többet nem mesélek mert KRESZszabálysértő
Egy időben jártam sportbíróként motorversenyekre is és néha belefutottam 1-2 mz vagy oldtimer kupába is..Amit a srácok mentek az mz-kel vagy a pancsikkal az nem semmi..Mondjuk volt olyan pannónia,hogy csak a váz volt rajta eredeti meg egy két alkatrész..Mikor megkérdeztem a srácot mennyibe van a vas asszem valami 800eft-ot mondott..Csak pislogtam..
A motorozás egy életforma, a versenyzés és a baromkodás az egyik válfaja. És mivel nem vagyunk egyformák, ezért sok embernek csak az utóbbi felel meg
ákcijjósba, hogy neked is jó legyen!Bááár, én ahhoz az elsőhöz nem fűznék sok reményt...De hátha te látsz rajta valamit ami még ép, vagy javítható...
Ha megkérdezel egy átlag tizenhuszonéves fiút vagy lányt,hogy melyik a legjobb motor.10-ből szerintem 7-en a gsxr 1000-et mondanák annak.Mert a nagy többség csak azt ismeri és arra csorgatja a nyálát.Az meg,hogy a nagy magyar átlag nem tud még normálisan kanyarodni sem a motorjával mindent elmond.Jó ha egy sor4 fz6-ost/v2-es sv650-et rendesen ki lehet használni a magyar utakon..
Mondjuk az a kiálló darab tényleg hiányzik róla ami az sv-n is van.Igaz már megszoktam csak félszemmel nézem a végét hogy hová akasszam a sarkam.Csak oda kéne hegeszteni egy darabot és már jó is
Meg a szögön állítani hogy jobban "feküdjön" mert néha bizonytalnul áll a lábán ha nem sík a felület
Csak a készlet erejéig!
SV 650 1999-2009:
SV 650N DID VX láncszett: 33.000 helyett 25.500Ft
SV 650S DID V láncszett: 33.000 helyett 25.500Ft
SV 650S DID VM2 láncszett: 38.500 helyett 30.000Ft
SV 650N/S Brembo SA széria fékbetét 2 pár: 21.500 helyett 16.500Ft
Shell Advance láncspray: 1.800Ft