Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy a shox-ot ismerem az a sisak KB 2 db volt az egyik egy csecsemőre jó a másik meg egy vödörfejű emberre.Multkori akciójukban én is néztem AGV-t 9990.- ért.Egy se volt a méretben.Persze drágább igen.
Hát megmondom őszintén én is bemennék a Shoxba... Az a sisak 85 helyett 20-ért...
Amúgy a pólóért átment a srác multkor?
Tsanyi... mail ment!
Dudát neki Mivv foreva
pár éve jártunk arra utoljára mindig úgy találtunk oda, hogy a sarkon valamilyen sörmárkát hírdettek az oszlopon most meg már nem volt meg, helyette totálgáz lett szép feltűnő narancssárga színű házzal.
Ja.Ezt mondtam én is.
ott a Petőfi is hosszú és minden kereszteződésben "fagyott" fekvő rendör van
Hosszú az a munkácsy és buckás nem tuti hogy ismeri.
szia !
nekem a baráti társaságomban van kerek és ovális is, szerintem az ovális sokkal jobban néz ki a motoron. ha számít valamit a véleményem.
kár pedig jó lett volna mert a feleségem barátnője pont Tárnokon a Petőfi utcában lakik. Egyébként vasárnap voltunk náluk még mondtam is a feleségemnek hogy ebben az utcában ( jobbról a harmadik martonvásár felöl mentünk be , Munkácsy ) lakik a tsanyi nevű uriember.
Bocs, másra gondoltam, mi kb 11-kor indulunk itthonról, de nem esik útba a shox......
be kellene menni a SHOX-ba és venni számomra egy-két dolgot.
Mit szeretnél?
sziasztok !
olyan budapesti vagy környéki motoros kollégát keresek aki holnap nem dolgozik, valamint merő jó indulatból segítene nekem egy vásárlás lebonyolításában. sajnos én nem tudok holnap elszabadulni a munkahelyemről.
E-mail címemet az adatlapomon megtalálja, küldje el rá a tel. számát és felhívom.
Szerintem a kis kör a legzsírabb, nem való egy szép kecses motorra egy brutális méretű szarágyu.
A triovál meg egyenesen giccs.
Ez az én véleményem.
Szerintem pont ez hiányzott szegény ember életéből. Lehet ha egyedül kéne eljönnie egy Suzuki Ignissel Esztergomba, azt se tudná hogy merre induljon el. Nem baj. Népszerűsítse csak kicsiny országunkat. Kell minden támogatás.
2003
- Kezdetét vette egy hosszú távú, 100 milliárd forintos beruházás.

- Az Ignis a formatervezésért különdíjat kapott a "A Világ Legszebb Autója 2003" olaszországi versenyén.

- Létrejött a Suzuki és a Fiat között egy megállapodás, amely értelmében a két cég közösen fejleszt ki egy új öt ajtós, négykerékhajtású sportos szabadidő autót.

- A Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem a magyar gazdaság fejlesztésében kifejtett szerepéért díszpolgári címet adományozott Osamu Suzukinak, a Suzuki Motor Corporation elnök-vezérigazgatójának.

- Megkezdődik egy csöpp energia - az Alto - értékesítése a márkakereskedőknél.

- Az Ignis ünnepélyes bemutatója.
a kiskésit
Van.esztergom díszpolgára.jó fej az öreg.link
hát hogy Osamu azt nem tudtam ,de Suzukiról már hallottam valahol
Osamu Suzuki. Tényleg van ilyen muksó
Há nem ismered?Osamu Suzuki nagy japánban van egy gyára ami morbicikliféléket gyárt meg alkatrészeket hozzá.
Mivel én műveletlen tuskóci vagyok magyarázd el nekem Druszám ,hogy ki is az a sokat emlegetett Osamu bácsi?
Bár a triovál se rossz.
Ovál.Polírozott alu.2db.Feliratozva Osamu bácsi által.