Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyenkor év végén sok a jó akció.Motoros szerkót ilyenkor kell venni
most akartam axo primato-t venni, mennyi idő kezdett szétmenni?
trace csimmák sokszor kó áron vannak.Havernak olyan van.Szereti.Nekem axo primato van.Szeretem,jó csizma.
én is mindenkinek köszönök.Hónalj-szárogatósoknak is.
tudok torrentezni,le is szedtem ki is csomagoltam,de mindig le fagy ez a sz...r anno megvolt ez a játék nagyon szeretem sbk2006 esetleg vmi más tipp amugy nem mai a pcm p4 2.6ghz 1giga ram s 128mb vidi card thx
szia zsé.

készül már a mocid?
És nem versenykörülmények,csak laza kör!
Nemigen.Még farmert sem.Picit parasztos.De bűrt kéne.
jogos...

nade, 40mérföld se sok...
Nekem is ilyenem van.
Csak az a 40 mérföld! Ámerika!
akarod, nah, korán reggel van még

papplaci, torrentezni tudsz?Milyen platformon akarod játszani?
a curdurát be akar tűrni ...

Ezen a vidin, kb. 40-nél ér le a térdük...Tudtam, h nem a sebesség a lényeg .Húúú, álljon csak talpra a kicsike.Megpróbálom lapra fektetni

http://fastride.hu/video/dayto...
Kérdés!
A 2 gumit cserélnem kell majd..a profilal vannak kérdéseim..Most Pirelli diablo-k vannak fent.Ez úgy néz ki mintha agyon lenne fújva..Most elméletben melyik féle tapad jobban irányítható stb az ehez hasonló vagy pedig a megszokott lapos stílusúak?
én csak VBK 2010-et tudok.........már töltöm is!
Sziasztok valakinek van tippe honan töltsem SBK2006 ot?
a csizmát......
Csizmát vagy a nadrágot?
Amúgy jó pont passzol csak az elefántnak van ekkor vádlija.
Max annyit enged talán hogy egy leheletvékon bűrt még elbir de a szkafanderszerű cordurát a béléssel tuti nem.
ha boka felett levágod nincs gond......én a sidit azért adtam el fillérekért 1 577 után mert a lábfeje szűk volt......
Örülök ha a vádlim belefér.
A kérdésem az még, h nekem Cordura gatyám van, ugye azt nem lehet betűrni a csizmába mint ahogy a szűk bőrszerkókat lehet. Ezt is kell figyelni csimma vásárláskor? Mármint, h milyen a felső része a csimmának?
Nekem ilyen van..szerintem megéri az árát.Élesben még szerencsére nem próbálltam
Szeva Chab!

Grat a kamerádhoz. Nagylátószögű vagy normál?
a rendszámtáblája milyen furán meghajlott a menetszéltől
bazzeg, ez tuti nem jön szembe....

Azé ennek az árcéduláján is lászik, h válság van (vagy a tulaja van válságban...).Micsoda cumi, ha a hőn szeretett motorod kell beáldozni, mert kell a píz a törlesztőkre...Pláne egy ilyet.