Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

primato nincs és már nem is lesz, pedig fel akartam próbálni...
próbakör is megvolt...nincs is hideg vagy csak túl lelkes vok4
ROHAMOSZTAGOS !
Mekdonálc elött motorbőgetős ruha
Vicc volt ám!Teccetős a ruha is meg a csimma is (bár én mondtam,hogy a primatót vedd meg ) viseld őket egészséggel
Ja kemény a talpa a csizmának gondolom.Kilazítod 10-es kulcsal a két kontraanyát és a rudat tudod tekerni.Le-fel fog menni.
aha hogy alátegyem a lábam, úgylűtom nem nehéz állítani rajta
Nembaj ma elvarázsolt vok.
Z! Ez nem jött át!
Nehéz is me tegnap dobtam ki.Talán má elvitték a kukások.
Megszokod, de nehéz lesz benne az üreset megtalálni első körben!
Őőőőő.Kinyujtani nehéz lefelé?Vagyis hogy alátenni a lábad?
Nekem a féken kell még állítani.Arra nem volt még kanalam.Lejjebb kell a pedálz vinni hogy kényemesen bele tudjak a hátsóba bombázni.
pont fordítva túl lent van a váltó, felfelé váltani nehéz
Meg a Berik bőrnadrágot alig tudom felvenni.
Fogadok hogy nem megy fel csak nehezen a lábfejed a váltóig.Na meg a fékpedál is nehéz móka.Sokat kell felfelé feszíteni.
Nekem csak a sötét színű ruhák jönnek be, biztos azok tükrözik a személyiségem.
de az nem menőőőőőőőőőőőőőőőő még eddig csizmám se volt... ma felültem a mocira benne... lehet állítani kéne a váltón
Ahoz nem kell ilyen flancos cucc.Kukásmellényt párszázé lehet kapni.
én is próbáltam a feketét, majdnem az lett. csak az még melegebb nyáron, meg ebben jobban meglátnak az autósok....remélem
Ugyanezt a ruhát szerettem volna megvenni, csak tiszta feketében.
Csakhogy méretprobléma volt.
Bizony ám! A magyar csövestudományi akadémia ajánlásával.
Az véd a hideg ellen cefetül.
Hali! Én teszkós szatyorral szoktam kibélelni a perforált részeket azatutti és ki... Dizájnos
Én is jól állom az esőt egy ablak jó oldalán állva.
Nem is ilyen időre találtaák ki a perforált bőrruhát.. Szokták leragasztani a perforált részeket de nem sokat segít szerintem..
igaz, csak hideg! a perforációnál dől be a hideg, tegnap este kislattyogtam benne, hát a combnál a perforáció most pont rossz helyre engedi a hideget. de nyáron jó lesz
a gumicsizmán kívül semmi se vízálló én nem mondtam h vízálló, viszont jól bírja az eső-t
De hát jóidő van! Süt a nap...