Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én csak odáig jutottam, de a spílerek az újságos oldalasoknál néha az egykerék is befigyelt......nem hittem amíg nem láttam.....
Fa...m, mikorra fog ez elolvadni?
Főleg hogy az utasra a frászt is rá lehet hozni.Nameg nem dől el a babetta és van rajta sörösrekesz.
Azisvót.
Biztos fasza lehet kétkerekezni.
Nagy élmény az oldalkocsizás.......a postánál anno igen jó volt mászkálni vele és T5-öm saját is volt......
Snow!
Ez aztán fekszi az utat, főleg a jobbos kanyarban.
Kaja vagy sör?
Én is lapátoltam, igaz nem sódert meg cementet.
Nagyon állat!....kéne
Én csak a hátam.És a tenyerem sem az a harmatos most a lapáttól.
Az időmből kitelt volna! Sokmindent nem rontottam el ma !
Ja.Szar meló.
Jöttél volna betonozni.
Hát nem kéne, de nem tok mit csinálni! Hiába várom azt a rohadt tavaszt , csak nem ér ide !
Ennyire azé nem kéne unatkozni.
Unalmamban összematekoltam egy képekből álló SV-s vidijóót! Akinek van kedve nézze meg, most töltöm felfele......
3hete az új nulláson jöttem a Megyeri felől az m5 felé,és a belső sávban meg szembe valami áll...t.mákunkra nem jött senki csak én a szélsőbe teherautóval.
de nagymotorral milyen furcsa betartani az 50et városba. Teljesen mintha állnék Én mondjuk élvezem mert tök megnéznek, h mi van ezzel a motorossal, mé nem megy? Közbe én meg szenvedek, h 3ba nehogy lefulladjon a gép (nem kell szószerint venni a 3-at) A KRESZ betartása külön feladat a motorosok számára szerintem, bár a kicsit is sportosabb kocsiknak is
Ja.Csak idegesítő hogy folyamatosan húznak el mellettem olyanok akik mintha nem is érdekelnének a fix trafik.
Juventus Rádió+tempomattal 80.
Régi nullás merev 80 nálam fenének van kedve fizetni.Új jobb.Vannak kedvenc helyei a yardoknak.Öcsi már kitapasztalta így ott autómatikus lassítás és utána mehet a menet de kosival ésszel.Van elöl is rendszám.