Minden gyanús dolgot bent tart? basszus...
Ha pukizok akkor a szag sem tud kijönni és egy kiadós bableves után úgy nézek majd ki mint egy 250 kilós ember egy búvár ruhában?
jól olvastad , a nagyobb illesztés ill. kompresszió által keletkezett hő miatt a 15W-50 olajat kevésbé eszi mint a 10W-40 olajat (akogy írták is a v2-es olasz mocik, aszema KTM-ek is )
az egyik andrettis pizzázáson próbálta velünk halandókkal megértetni magát, de túl sok volt a számunkra futurisztikus élmény (200nál mittom én mi történik a kanyarban az sv-vel meg ilyenek)
Zoli a 3perc nem is sok, majd versenyzünk az utolsó helyért
Érdekes ez a 15-50 elgondolás...Nekem a motulból a 7100ment bele, bár a balesetig sokat nem tudtam vele menni, meg az újdonság varázsa, de nekem halkabbnak tűnt a blokk...Nem kattant/csattant akkorát a váltó se, mikor bevett 1 fokozatot, főleg lefelé...Pedig az csak 10-40W ami belement...
Koca gépe littyós és asszem 2:05 körül ment, de volt 2:01 is...Idénre betervezte a 2 alattit...Azért egy ezredessel ilyet menni, nem semmi sztem
Ráadásul úgy tudom 15-50 -ből a full szintit irják elő. Nem vagyok fejlesztőmérnök ,de biztos megvan az okuk rá! Igaz azt már észrevettem hogy a 24 órás versenyeken kevés olasz motor indul
De ha viszek valakit hátul akkor ő is kap a kis kaksimogyorókból?
A gyakornoklányok a legjobbak
Az jó. Nálunk a Tesco-ban ilyen próbaidős gyakornokok vannak 20-tól 32 éves korig. Ők jöhetnek
-Mi az? Vonalkód vagy tigris csík?
-Nem tudom. Húzzuk le, majd kiderül.
És a szilárd részek össz fogják rajzolni a cuccomat belülről?
Sőt.Még a szilárd részecskék sem szabadulnak.
Ha pukizok akkor a szag sem tud kijönni és egy kiadós bableves után úgy nézek majd ki mint egy 250 kilós ember egy búvár ruhában?
Jön a kanyar és berotty.
Érdekes ez a 15-50 elgondolás...Nekem a motulból a 7100ment bele, bár a balesetig sokat nem tudtam vele menni, meg az újdonság varázsa, de nekem halkabbnak tűnt a blokk...Nem kattant/csattant akkorát a váltó se, mikor bevett 1 fokozatot, főleg lefelé...Pedig az csak 10-40W ami belement...
Koca gépe littyós és asszem 2:05 körül ment, de volt 2:01 is...Idénre betervezte a 2 alattit...Azért egy ezredessel ilyet menni, nem semmi sztem