Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rosszul irtam, 65.
De pont ezert erdeklodtem, mert azokban NINCS annyi, az SV-ben pedig igen.
Mikor volt ezekben a motorokban 8ONM?
nah megjavítottam a dudát a vason
vagy így.. gary mccoy
pfő vazzz, ezt meg kell tanulnom
Így kellene menni! Link
Azért kell venni egy jó csúszókuplungot a motorra,vagy egy csúszókuplungos motort.. Vagy esetleg szétesett,"csúszó"kuplunggal motorpzni..
CBF 500.

Keverem ezt a sok betubol e szambol allo kombinaciot :)
Amúgy jártam már xarul pályán! Elnéztem egy sebességet és szúrtam egy N-t! Na onnan nem volt vissza reflexből toltam egyet lefelé és olyat blokkolt a hátsó, hogy az már majdnem drift volt de becsületemre legyen mondva, h megfogtam!

LEGYEN MÁÁÁÁÁR PÁLYANAAAAP!
Szerintem 400 akart lenni.... de lehet valami tuning kit volt benne
Én is gázfröccsel váltok vissza (igaz nekem sor4 van, és volt kerékmegcsúszás, ha hirtelen dobtam ki), bár ha használom a hátsó féket néha a belemet is kirázza a kerék patttogása, de még a háromnegyed kuplung nem megy
Mi az a GSF 500?
Én a pályanapok óta úgy váltok vissza, hogy kuplung gázfröccs és visszavált, nem blokkol a hátsó kerék!
Ha mar oreguras vezetes jott elo, van kerdesem.

GSF 500-as es GPZ500-as motorral tanultam, de oszesen vezethettem 15 orat rutinpalyan es forgalomban. Azt azert erzekeltem, hogy foleg a Hondanak eleg hirtelen gazreakcioja volt es a motorfek szinten elegge rangatos volt. Gondolom V2-nel ez fokozottam ervenyes lehet.

Ami erdekelne, hogy pl visszavaltasnal hogyan viselkedik az SV 650?
En a tanulomotorral mindig ugy valtottam vissza, hogy hagytan kicsit lassulni es utana engedtem a kuplungot, szoval nem nagyob sikerult blokkolni a hatso kereket.
Viszont ott nem is nagyon volt tobb mint 80 Nm nyomatek.
hát már rám is rámférne 1 kiadós bugyborékolás...
Van annak aki el nem issza! Bár én tegnap elittam!
ja vagy úgy?!Nem arra értettem .Azt hittem egyáltalán ki se tolod a garázsból valami miatt és azért nem mész vele.Látod mennyi eszem van
Irónia?
Megyegetek csak öregurasan.Sok melegítés 120-körül meg városban.Nem 200-al a pályán.
Kanyarokban meg tolom.
Latom nem jott be az ironia :)
mért nem mész vele?
az iridiumos gyertya meg a 100-as benzinnel télleg +25 lóerő?
6,9.Nem megyek vele.
Neked nem láncozni kéne?
Milyen olajat rakjak bele.Jó e az actevo mert a szervíz azt rakott bele?
6.5 de akkor hajtok...
megamásikbaromság:mér csak ennyi loúerürő.akkor inkább gésixert veszek