elméletileg 1X éves koromban szereztem meg smkp, 18ban b,c Hivatalosan is kellene lenni lehetőségnek arra, hogy "különbözeti"kresz" majd gyakorlati vizsgát tegyek.
Bár lehet ívet húznánk aztán annyi lenne a gépnek.
sajnos hasonló, baráti körben történt eset nem végződött ilyen szerencsésen.
). Egy ilyen Jankó féle túrára már nem hiszem, hogy beneveznék. Pár éve motoroztam -13 °C-ban, az igen "kellemes" élmény volt.
A kis kecském még bármikor befogható ha gurulni támad kedvem, de amint beköszöntenek a mínuszok, költözik a tetőtérbe.
Tegnap este tették közzé:
Az útvonal :
11:00 kor indulás a Plázától. Váci út , Bajcsy Zs, majd Astória, Erzsébethíd , Hegyalja út, Bach - M1-M7 közös , majd M7 ! ( pályamatrica ! )
Fehérvárnál le a 8-asra. Első nagy gyülekezési pont a székesfehérvári Tesco parkolójában. Érkezés 12-12:15 körül. A parkolóban 10 perc ácsorgás , pisi melegedés. Utána 8-ason Várpalota majd Veszprém . Itt is a Tesco parkoló a találkozóhely. Aki itt akar csatlakozni az 1-re menjen oda . itt is 5-10 perc várakozás ( itt van egy ömv kút akinek kellene tankolnia )
Innen irány ajka , érkezés 13:30-40 között. Az ajkai helyszint pontosan még nem tudom, de addigra gondolom ez már véglegesedik, igy a veszprémi megállónál már lehet véglegesíteni mindenki számára.
Aztán vmikor a program befejezése után haza .
útvonalbiztosítók mennek igy lesz kisérő motoros brigáds .
De a fejlécben ott a link a teljes cikkhez.
Én sajnos nem tudok menni, mert tegnap szóltak, hogy szombat-vasárnap meló van... Baxa meg.