a kérdés csak az, hogy nekivágjak-e ocsmány nyereségvágyból a rendszámoztatási procedúrának, írogassak-e másik 3 évvel ezelőtti tulajokkal papírokat, vagy hagytam így 125/50nek...
Én most vettem egy motort és elkéstem az átírással! Önkormányzat 2000- rendőrség 12 000- bírság!Gondold meg mit válalsz be és mit nem! Nálam nem is hibáztunk csak annyit,hogy a törzskönyv az eladónál maradt és mire elküldte kicsúsztam a 15 napból!Most fellebbezem a rendőrséget!
Erre írtam tegnap, hogy meg kéne puhatolózni az összeget valahogy. Magyarorszag.hu? Nem nézted? hátha...
. A rendszámozáson felül még azt is figyelembe kell venni, hogy az előző tulaj(ok) lesz@rták a motorral járó költségeket, így valószínű Téged is elhajtanak, ha egy aláírást kérnél tőlük az adásvételire. És persze honnan lehet tudni, hogy ez a motor legálisan került a tulajdonukba? Akkor még a költségekről nem is beszéltünk(adók, átírás, eredetvizsga), meg az ezzel járó idegességgel, utánajárással. Egy szó, mint száz, szerintem 125/50. Szerintem.
Küldtem mailt, ha lesz egy kis időd írhatnál valami.....valamit.