) gurulok majd
pedig még jószerencsét is kívántam amikor msn-en elköszöntünk egymástól, de úgylátszik nemjöttbe
milyenkocsi volt?
Sietni nem sietek:D De nem vagyok a ket napos turak hive....utalom pakolni a vasat:D En a penztarcaval turazok koze tartozom, a cumok idegesitenek
nem téptem neki, nem a maximális döntésre mentem hanem óvatosan mentem, nem siettem haza) mivel húzódtam ki az oldala felé ott már be volt terítve az út kaviccsal szépen, halványan kanyarodtam de úgy néz ki az sem volt elég, a kavicsokon elcsúszott a hátulja és be az árokba meg a bokrok közé, én meg a motor mellett csúsztam majd be a bokrokba
)
ami eddig is szar volt kijött szal nem izgat
más asszem nem kapott vagy legalábbis remélem csak minden tiszta földes
Amúgy a 2 nap a célszerű, második nap a Bakonyba is fel lehet menni nézelődni, csavarogni, kanyarogni
esetleg ha olyan idő lenne csobbannánk valahol.Inkább akkor ezt szervezzük
Viszont a vasárnap nekem sztornó, nem leszek itthon, mert az Alacsony Tátrába megyek motorozni DRZ-s arcokkal
Jó régóta szerveződött ez a túra, és ki nem hagynám, addig viszont gyűjtöm a cash-t rá, meg az utána következő nagyszervízre
)
Vasárnap Du. motorozás szerveződik,aki igyény tart egy fórumos túrázásra a jelezze itt
És összeröffenünk
Szerelgetés majd csak szerda vagy csüt.majd még hívlak
de én már egy kicsit belevágtam mert találtam Bátaszéken egy fényezőt aki olcsón és jól dolgozik és elvitte após a nagyvas hátsókerekét.Most vehetek rá gumit
kértem is apóstól árajánlatot csak még nem mondott semmit.Én már nagyon mennék csak most megin sürün vagyok de aug.9-től szabi szept 1-ig
Egyébként sajnálom a vasárnapot, de azért ti menjetek, attól, hogy én máshol (más országban