fényképező, kaja, pia betárazva
Ja el is felejtettem van egy Horváth motoros cimbi,volt nálam tegnap elött,és mondta hogy a jövő szezonban szivessen látna egy motoros talin,Eszéki a srác és Yó arc.Mondtam ha megyek viszek mást is azt monda jó,hely van hol aludni.Max udvarban sárorban
Köcsög sünök! (tisztelet a kivétel)
de igaz aznapra nekem is megvolt a 400+ km, de ez csak oda lenne annyi, össz-vissz nekem meg ezzel a moccal sajna sok
biztos jó lenne a kanyargás ott de én sztem kihagyom elég messze van, meg azért most anyagilag sem úgy állok, ki kell fizetnem az új rendszámot is, megrendelem a tömítés szettet, légszűrőt, aztán hét vége felé leugrunk zamárdiba kicsit pancsolni és sztem nekem vége is a motorozásnak nyárra, bár sztem kéne még csinálni egy utolsó összezörrenést
amit szoktunk mindig is csak jönne most mindenki, találka a kilátóban és onnan város, őcsényi út stb
) és csak a kanyargás része, de ez a monoton 400 vmennyi km gurulás oda nem izgat, meg ez nem is az a vérbeli túramotor
meg hátsó ügyileg sem bírom ki
jah és most nézem pont aznap még nyárbúcsuztató buliba is megyek
de attól még, jó, igaz, hogy nem 17 lett volna...
Langer Józsi (igen a motorszerelőm bíbí
Marosi Dávid, az első futamon 1. osztályban 5. lett, a második futamon elszállt a hátsó féke, így eléggé nehézkes volt neki de sikerült befejeznie a versenyt igaz az utolsó helyen
képeket hamarosan dobok, ezt kár volt kihagynotok, jó csajok, kurva jó és drága motorok, és nagyon jó hangulat volt
örülök, hogy mehettem Viktor