Rejtély, hogy hogyan indult el másfél hete mikor utoljára motorztunk, ráadásul annyi indítást , hogy bírt ki így, ha nem a saját szemmel láttam volna, hogy egy újbegyre való folyadék nem sok annyi sem volt az akksimban nem hinném el, hogy ez az elmúlt fél évbe akár egy 20 köbcentis modellautót is be bírt volna röffenteni. Na de már töltőn a cucc, holnapra jó lesz.
Gondolom akkor te se... Na tessék megint mehetek egyedül
Ráadásul cella zárlatnál a feszszabályzódnak is megvan az esélye hogy elrepül... Szóval nem értem mér játszol azon a 7-8ezer forinton.
rosszul hangzik
legutáltabb tantárgy volt a suliban, középsuliban volt mikor matektanár elintézte, hogy egymás után 2 matek óra legyen
a második óra felénél már csak annyit tudtam mondani padtársamnak, hogy adj egy kötelet adj egy kötelet adj egy kötelet nem bíííííííííroooooom
meg a többi hasonlóan pillekönnyű dobozhoz is....ahogy te tennéd
mire megy hozzád a vitéz?
Ráadásul nekem az egész motorom ott volt a műszakin.
Ma már szerintem kicsúsztam az időből.....
mesélj csak hányszor volt cserélve az olaj imádott motorkádban mióta megvan?
gondolom ráfér már ráfér a tiédre is a csere még ha mosható is
legalábbis én gurulok egyet szentem, lehet elmegyek felétek
na meg az, hogy ha együtt megyünk vissza se tud töltődni, mert pár kilóméterenként megállunk-indulunk-megállunk-indulunk
...bár ha katica tartja annyira nem is lehet szörnyű
miért van olyan érzésem, hogy ott több lesz a poénkodás, vigyorgás mint a matek
nem mintha máskor nem szoktam volna, na de nem egész nap
..izé..szervizre
, meg műkaki vizsgára a motorod?
Viszont beszéljük meg kettőre a házunk előtt, és addig marad, ameddig ide nem érsz! Tehát a Te felelősséged, ha késel, tovább marad!
A motorod csak rám való tekintettel indult el. Szerintem belehaltam volna, ha 40 fokban meg kell tolnom állig beöltözve.