Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Régebben elég sok triál lett rendszámozva itthon, mivel európai gyártású homológ motorok. Gondolom az évek alatt elkeverték a rendszámokat és a biztosítás is kérdéses. De nem lehetetlen küldetés.
80kg nagyon nehéz triál motoroknál
Sziasztok!
Léteznek rendszámos trialmotorok?
Ha igen melyik tipusok, márkák?
Köszi
Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek ezt az új modellt !4 ütemű 125cc motorbicikli, önindítóval és berugóval is rendelkezik, de garantálom rúgni nem fogod, ez indul. Kis fogyasztással a világ végébe is kimegy. Könnyű 80 kg súllyal a kis termetűeknek, gyerekeknek, hölgyeknek, lányoknak ideális motor. Ez nem fog földhöz vágni de mindenhol felmegy. Edzeni akár nagyoknak is ideális technika, ezen felül hétvégi időtöltésre is szuper megoldás !

Nagy teljesítményű 4 dugattyús 185mm braketec fékekkel van felszerelve, elöl 170mm rugóúttal, hátul 165mm rugóstaggal, ezzel bármit megugorhatsz. 5,5 literes tankkal. Ideális hosszútávú terepezésre.

Ideális hétvégi motor, barátokkal erdőben kószálni, edzeni, motorozni. És garantáljuk az 1.850.000 Ft árával bomba vásár. Alkatrészei fele árban vannak a nagy márkákhoz képest és azonnal rendelkezésedre is állnak, csak kérned kell. ÁFA-ja elszámolható és nem utolsó sorban rendszámozható. További információért látogass el a weboldalunkra https://scorpa.unas.hu/
Sziasztok!
2022 első forduló Sárisáp
Covid és korlátozás mentesen.
Szeretném kipróbálni a triálozást. Régóta motorozok, de triál még soha nem volt alattam. Van pár kiszemelt motor, de mielőtt belevágok egy sokszázezres vásárlásba, szeretném "megkóstolni". Hasznos tanácsokat a neten is találtam, de esetleg lenne valaki Vas megyéből, aki megengedné, hogy menjek pár percet a gépével?
Mindkettő öreg használni én egy 280-es betával nagyon sokat szoptam.
Sziasztok! Első triálmotorom beszerzésén agyalok. Szerintetek Montesa Cota 304 (1986) vagy Beta Techno 250 (1994)? Az évjárat miatt inkább ez utóbbi felé hajlok... Használt itt valaki egyáltalán ilyen öreg léghűtéses Montesát?
Köszi szépen a választ.Esetleg tudjátok, hogy hova került a motor,esetleg az adásvételiből?Köszi.
Üdv Schubimisi!Ő egy 200-as tlr,nem már nincs meg!Pajtalelet volt,egy haver megvette én meg kicsit kipofoztam hogy eladásra képes legyen!Gyűrű törése,meg a henger már vállas volt!A blokk széthúzásra került,tömítések cserélve,friss olajat kapott meg új gyűrűket,mivel eladásra szánta a tulaj,így a hengert már más fogja intézni!
Szia Pjotr86.A motorod tlr200 vagy125-ös?Megvan még a motorod?Sikerült a hiányzó alkatrészeket beszerezned?Motorozol is vele?
Én egy Fantic 201-el tanulom a triált,a motoros barátaimmal.Merre laksz,mi Budapest szélén lakunk,itt találtunk egy többnyire földből
meg betontörmelékből összehordott hol meredek,hol lankás domdot.Jó gyakorlópályát alakíthatnánk belőle,de nem tudjuk kinek a tulajdona,
így túlságosan nem merülünk bele.
Igazából keresek egy négyütemű triálmotort(veteránt),egyébként klasszik enduro és triál felújítással foglalkozok hobbiból.
Szóval,ha akarsz írj vissza,hogy mi a helyzet nálad.Helló,Misi.
Sziasztok!
A Triál motor sport ismét fejlődésnek indult a MAMS országos bajnokságot írt ki 3 kategóriában. Sajnos a vírus is nehezíti a fejlődést, illetve nem lehet előre hosszú távon tervezni ezért későn jelenik meg a verseny ídőpontja. Én hobbiból teszem közzé a dolgokat sokszor nincs időm és néha technikai problémáim vannak a belépéssel a fényképeim se a legjobbak. Köszönöm azoknak akik pozitívan állnak a feltett fotókhoz.
Egy kis veterán!
X-Trial verseny Budapesten a Papp László sportarénában 2020 január 19-én. Jegyek elővételben kaphatók.
Szia! Sherco Magyarország importőre Bordányban van. Szívesen látunk egy közös edzésen és ott információt kapsz a kérdéseidre.
Üdv, egy Beta Zero 260 (93') tulajdonosa vagyok, és elgondolkodtam rajta, hogy eladom,mert találtam egy Sherco 2.0 -át...vèlemènyek? Nem ismerem a Shercot közelebbről...alkatrész ellátás stb?
https://www.hasznaltauto.hu/motor/betamotor/evo_250/betamotor_evo_250-14445650
Szia! A Trial depo Facebook csoportba találsz. Dokumentumok a MAMS oldalán megtalálhatok.
Heló!

Bővebb infó esetleg a bajnokságról, nevezési feltételekről, stb?
Sziasztok! Ismét országos triálmotoros bajnokság lesz a MAMS szervezésével. Első forduló 2019.04.13. Szeged.
hátha valakit érdekel GASGAS-hoz tuning
Sziasztok! Eladó triál motort keresek az 1980-as -90-es évekből vagy még korábbról. lehet üzemképtelen is.
papaig1979@gmail.com
Sziasztok!
Eladó triál motort keresek 2006-os évjárattól!Ha valaki tud az írjon legyenszíves!
Üdv:Tamás
Sziasztok!
Március 26.-ára Szegeden közös edzést tartunk.
Orosz Csaba Miskolc 30 9350703 mail: toptrekstudio@gmail.com