Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ott rohadjon meg a piros paszta, még ha fizetnek érte akkor se
fekete vagy fémszínű, esetleg még az átlátszó
Az tényleg jó.
A kis sor1re is rálestem ülés alatt, tavaly tavasszal kapott egy gyertyát nem gatya, még letakarítani sem volt kedvem a blokkot. Majd talán egyszer... egyben van nagyon a kis mindeneS.
Én feketét vettem, neve az nem jut eszembe, de autósboltban ezt ajánlották, hogy nagyon jó.
Ha ingyen van, akkor még a rózsaszín is jó! 😉 Úgyis az a divat. 🙃
Ingyér... ne má... 😅
a pirostól kiver a víz, attól jobban semmit sem utálok
Nem bonyesz. Duksiknál paszta van gyárilag vagyis a régebbieknél tuti. Kifelé mehet azt lehet vágni pöngével ha kikeményedett. Blokk színűt használnak gyárilag. Melóból pirosat tudok hozni 300fokig jó.
Éppen én is, a múlt hétvégén szedtem le mindkettő (mert véékettőő) szelep fedelet, szelephézag ellenőrzés céljából. Na pont ezen görcsöltem, hogy nagyon vékonyan kenjem, mert sok rosszat hallani.
én az ujjamra teszek és addig tapogatom amíg mindenhol lesz egy hártya vékony réteg
igaz ezt nem lehet minden pasztával megtenni mert pl az fbs megköt addig mire végeznék
Ja, vagy nem. Nagyon vékonyan kell kenni, azt a belső felét egyből kitörölni tisztára. Így összerakáskor ha terül éppen befedi az illesztés teljes felületét. Ha valaki nem így csinálja, az felláció. 😆
kb 3x annyi pasztát tesz még az is aki óvatosan keni
Használj mewa rongyot ne papírt, majd adok! Azt nem lesz ami elhullik azt észre sem veszed. Nem vagy te hule kapkodós félkezi... ugye pasztát is ezért kell elrohadt finoman nyomni, nehogy belül leváljon azt bekerül az olaj járatokba.
Ezt nezi at szerelo.Talan meg a tisztogatashoz hasznalt papirtorlo okozhat gondot,de azt atneztem,igaz elnis baszhattam.Total szaraz a hengerfej.
A kenesi rendszerrel nem jatszottal, ha a pumpa megy, akkor talan a talp/fej tomitesen nem smakkol az atomlo furat helye...?
Nem megy fel az olaj a vez.tengelhez.
Fehérkét én sem. De jövő hónapban ébresztő lesz...
Öreg csirkelábbal meg remélem nem lesz nagy gebasz.
A szurket nem hasznalom mig szar ido van,a honda meg szervizben.
Tessék szépen motort mutatni amit használsz, jelenleg is... ja, hogy nincs semmi, értelek.
a bukósisakot meg a csinirucit azt látom(meghajlós) de hol a motor?(kérdőjeles)
Na akkor már érted is. Én meg szeretek két keréken, mind1 milyen csak ne bicikli legyen.
van itthon 3 motor meg egy robogó, de kedv az nincs egy sem
Amíg TI migriztek, oltakoztok, lmbtq fiszemfaszom... addig ez ez messze sokkal jobb az ember lelkének... 😇 Biztos jobb a kanapén... Ja nem!!! 😉
akkor miért nem motorozol? csak buziskodsz avval a sámlival 😁
amin úgy kell ülni mint a budin az nem motor 😛
Mert motorozni jó...... 😊