A kis sor1re is rálestem ülés alatt, tavaly tavasszal kapott egy gyertyát nem gatya, még letakarítani sem volt kedvem a blokkot. Majd talán egyszer... egyben van nagyon a kis mindeneS.
Nem bonyesz. Duksiknál paszta van gyárilag vagyis a régebbieknél tuti. Kifelé mehet azt lehet vágni pöngével ha kikeményedett. Blokk színűt használnak gyárilag. Melóból pirosat tudok hozni 300fokig jó.
Éppen én is, a múlt hétvégén szedtem le mindkettő (mert véékettőő) szelep fedelet, szelephézag ellenőrzés céljából. Na pont ezen görcsöltem, hogy nagyon vékonyan kenjem, mert sok rosszat hallani.
én az ujjamra teszek és addig tapogatom amíg mindenhol lesz egy hártya vékony réteg
igaz ezt nem lehet minden pasztával megtenni mert pl az fbs megköt addig mire végeznék
Ja, vagy nem. Nagyon vékonyan kell kenni, azt a belső felét egyből kitörölni tisztára. Így összerakáskor ha terül éppen befedi az illesztés teljes felületét. Ha valaki nem így csinálja, az felláció. 😆
Használj mewa rongyot ne papírt, majd adok! Azt nem lesz ami elhullik azt észre sem veszed. Nem vagy te hule kapkodós félkezi... ugye pasztát is ezért kell elrohadt finoman nyomni, nehogy belül leváljon azt bekerül az olaj járatokba.
fekete vagy fémszínű, esetleg még az átlátszó