Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mégegyszer leírom,remélem megérted.Amire te gondolsz az türelmi idő,az,nincs.Viszont ha a műszaki lejárta előtt elmész és kérsz időpontot,de kérheted hosszabításként is,akkor tudod használni még legfeljebb 30 napig(ha nem esik bele a vizsga dátuma),ha a 30 napon túl esik a vizsga dátuma akkor is csak 30napig lehet a használni + a vizsga napja.
Ez az akkori kivétel amiről írtam a covid alatt: https://index.hu/gazdasag/2022... , ez pedig ugyan az azelőtti, de most is érvényes: https://www.autoscout24.hu/inf...
Igen, mert egyébként is mindennap megy az összes. Nem a polcon porosodik. Semmi változás csak a priccos seggű közlekedők ettől a hirtől befosnak. Pont ugyanannyi az esélyed hogy bemérnek mint máskor.
Pont annyi működött a meglévőből,mint egy hete,vagy egy hét múlva.
Azt akarják elhitetni , hogy az összes létező szar trafi működik , ma legalább is ! 🙄
Én igen, csak melóban voltam, azt is bicajjal. 👍️
ez csak felhajtás, figyelemfelkeltés
mert eddig is mértek ahol csak tudtak
szóval nem a speedmaraton a kamu hanem hogy azt akarják elhitetni hogy most mennyivel szigorúbbak
Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának éves ellenőrzési terve alapján 2024. április 15. és április 21. között hazánkban is fokozott ellenőrzésre kerül sor. A rendőrség ebben az időszakban kiemelt figyelmet fordít a gyorshajtók kiszűrésére.

"Ennek keretén belül a ROADPOL egész Európát érintő sebességellenőrzési kampányhoz kapcsolódva a Magyar Rendőrség április 19-én 6 órától kezdődően 24 órás Speedmarathont tart, amelynek során valamennyi sebességmérő eszközt bevetve próbáljuk visszaszorítani a gyorshajtást." kamu ? 🤔
Na, eladtam a robeszt.
Jöhet a helyére egy másik munkába járó robi, csak most 4T, mert nem kell a szag.
ez kamu
minden nap megy mindenhol a trafi
szóval nagyjából semmi változás nem volt egy átlagos hétköznaphoz képest
van egy ismerős akinek haverja yard, az mondja hogy a trafi minen nap megy, ha nincs ember rá akkor a yard előtt van a kocsiba és figyeli az utat, de ez a ritkább mert szinte mindig van ember rá
Ma volt , hogy a létező összes szar trafit kivitték a rend őrei ! 🤔
Még tart, sőt hétvégére belerősítnek. Mondjuk szerdán autóztam a országban 400 km-t, nem láttam egyet se
Az most van a héten,nem?
Na , ma megúszta mindenki a "speedmaratont" bünti nélkül ? 🤔
Max 30nap,ha ezen túl van a vizsga időpont,akkor már csak a vizsga napján.
ha a műszaki lejárta előtt kéred az időpontot és a műszakiig nincs időpont akkor a műszaki vizsgáig mászkálhatsz vele, de ehhez kell egy igazolást kérni a vizsgabázistól, és gondolom nem több hónapra szól
lejárt műszakival bukó a mutatvány
Covid alatt,műszakira nem kellett vinni.
Hülyeséget olvastál,még egyszer leírom,ha a lejárta elött odamész,kérsz időpontot és a lejárta után van időpont akkor ők adnak egy papírt amivel te közlekedhetsz,de ez max 30nap lehet.De ha csak simán bemész és kérsz,is adni fognak.
Na, ahogy utánanéztem az amit írtál a covid alatt volt érvényes lehetőség, de az is csak júniusban amúgy nincs türelmi idő a lejárta után csak annyi, hogy lehet az okmányirodában útvonalengedélyt váltani a vizsgaállomásig és az 3 napig érvényes.
Hét ha nem kéred,akkor nem lehet.De ha be sétálsz egy vizsga állomásra,akkor ott kérheted.
Ha a lejárta előtt kéri.....
Lehetne,vegig lejt az ut a vizsgabazisig,de csak kicsit,tolni kene,inkabb visszatuszkolom.
Akkor most karbi nélkül mész és csak a vizsgára teszed vissza? 🤔 😁
Ezt nem csak a covid idejére vezették be? Mikor utoljára megállítottak a szerv figyelmeztetett, hogy hét múlva lejár és már másnap nem lehet vele közlekedni.