Üzenőfal

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Költs
Többet
Motorra!
burkoláshoz nem kell sok ész, menni fog
elcsattogsz a praktikerbe pár nm akciós lapot veszel és lehet gyakorolni
az olcsó úgy is görbe meg mérethibás aztán ha avval sikerül szépre akkor a jobb lap még szebb lesz
1mm nagyobb fuga amit ajánlanak hozzá és máris könnyebb a móka
Ugyanezt csináltam eddig kétszer, csak nem kiadásra hanem purdéknak. Nagyon sok lóvét meg lehet spórolni
Te palotát mondtál nem foshatárt. 😆
kiadható állapotba kell hozni 😁
Ha te csinalod palota sosem lesz,csak valamivel jobb. 😄
(kezeit széttáró) Ez van.
Nálam a festő 800 ezret mondott 2 szobás lakásra. Ezt is megspóroltam(kezeit széttáró)
1700 ft / nm csak a gurításnak glettelés , csiszolás nélkül 😂
Burkolni akarok megtanulni valamennyire nem kell profin. Azt nagyjából kevés szakember belenyúlással egyedül fel tudok újítani 1 pecót. Az ajtó ablak berakásért inkább kifizetem a 90 ezer ft-os munkadíjta 1 nap alatt meg van 1 lakás. Miután a kávát kiraktam meg kb, fél nap a takarólécezés, egyéb. Ez benne van a 90-be. Ugyan annyiba kerül a földszinten is meg a lift nélküli 4-ik emeleten is. A mai árakon számolva kb. 3 m ft munkadíjat spórolok meg azon, hogy saját magam is meg tudom csinálni.(kezeit széttáró) Ha 4 hónaig elbaszakszok szabadidőmbe 1 pecóval már akkor is találtam havi 750-et mellékesként. És nem is ez a ami erre kényszerít.(ujjával nemet mutató) hanem az,hogy nincs. Most megakadtam 1 hete. fürdőszobából kibasztam a kalort villany lesz helyette, útban a gázcső. Konyhában útban a gázcső, odébb kell tenni, plusz az egyik konvektort másfél méteres felxicsővel kötötték be(fejét fogó) ide is hajtogatni kell csövezést(kezeit széttáró) ehhez kell gázos lánggal felszerelve. Meg van beszélve a munka fel lett mérve egyébként lófasz az egész 2 óra max. 1 hete minden nap jön. (fejét fogó) Minden reggel felhívom, itt-ott vagyok majd holnap a tuti(kezeit széttáró)
Szóval meguntam a könyörgést. ennyi a híja a pecónak megy össze a konyha, a fürdő a wc. kb. 1 napos munkám lenne rajta ha a csövek jó helyen lennének. A héten be is fejezném(kezeit széttáró) Amit nem tudtam megtanultam (kezeit széttáró) amit még nem tudok megtanulom(meghajlós)
Ilyenen lelakott fosokat veszek és palotát építek belőlük(meghajlós) Ha minden szakembert ehhez össze kellene hangolni 1 év alatt nem készülne el 3 milliós munkadíjért sem (kezeit széttáró)
házilag kell intézni mindent
ismerős mondja kijött a villany mester, kicserélt 3 méter 3 eres vezetéket a falba a lámpáig, kb 2 méter 2 eres a kapcsolóig
feltett egy olcsó izzó foglalatot meg egy ugyancsak minimál kapcsolót
ilyen lett a számla
anyag 7 ezer valamennyi
munkadíj 1,5 óra 30 ezer
kiszállás 5 ezer
a kiszállás egy 2 ezer fős faluban 3 utcával arrébb ment a mester....
Egyszerűbb elköltözni....
Akkor Jelentsd fel 😁
Levi venne,de spúroskodik. 😆
Levi, szerintem vegyél leselejtezett de még jó állapotú konténert.És csináld meg konténerháznak.Ha később megunod,eladod.És oda viszik ahová csak akarják.Családnak nem alkalmas, magx nyaralónak.A haverom is annak csinálta.
Köszi!! Ez igencsak kecsegtetően hangzik. A legtöbb munkát én is meg tudom csinálni olyan minőségben mint egy átlagos szakember 😂
Vas-fa nem probléma, gépek vannak, asztalos van, nyílászárós van 🤔
Azt kell kijárjam még hogy hogyan lehet az építési engedélyt 100% biztonsággal kikerülni mert a szomszéd egy igazi barom feljelentős pedig ő téglaházat, nagyot épített engedély nélkül.
csak akkor nem kell ha nem több az a belső térfogata 100m3-tól és a legmagasabb pontja max 4,5 m , de persze többet lehet egymás mellé pakolni
Tavaly csináltam négyet, ebből kettőt rögtön el is pöccintettem, a másik kettőt egyelőre meghagytam a telephelyen. 40nm-es, 100 légköbméter, 3helyiség, 10 centis pirhabos panelből szerkezetkészre, ajtóval-ablakkal, laminált és vinylpadlóval villanyosítva, vízszerelve, belégkondizva 3 miska, ha a melómat nem számolom.
Tedd beton oszlopoka és kész. Ekecselek barátom tudna róla mesélni hogyan csinálták igaz már 20on éve... 3 konténerből van a faja kis kecójuk.
A beton alap jó de mindenképp meg kell emelni róla hogy ne kelljen építési engedély.
Elég horror árakat mondtak, 10-12ből ez meg kellene álljon berendezve 😃
nyiklik nyaklik mind, ugyanúgy full beton alap kell alá, plusz geciszar hőszigetelés még a hűtőknek is
Erre a fajtara nem, de amikor a motornak akartam acsolni valamit a kertbe, korbekerdeztem. Fapados 10m2-esekert kertek egy millat also hangon, par ablakos 12-15m2-t is lattam, azok 1.3-1.6 kozt voltak. a 30-40-50m2-esekert kertek 5-6 millat.
Amit linkeltel, saccra 10-12 millional fog indulni, de ne legyen igazam.
Szerezz egy vagy ket kamionpotot.Forgalombol kivontat.
Kemeny oldalut.
én dolgoztam egy időben szállító konténerből átépített lakó konténerben, egy rakás fos volt az egész 0 stabilitással
a szállító konténerek ilyen 5-10 centiket simán tudnak csavarodni, nagy súly alatt meg még többet is
én ha most építkeznék egy beton alapra csinálnék egy könnyűszerkezetes házat, mert tényleg ilyen max 50 évre kell csak
Dehogy akarom szállítani. Csak körbetapogatózok hogy mik a lehetőségek. A konténer jó a szerkezet miatt, egy csupasz konténerváz lenne a legjobb, körbe szendvicspanellal burkolni, bent dupla karton előtétfallal, padló ami nagy kérdés hogyan lehetne megcsinálni hogy ne recsegjen minden lépésnél. Karton mennyezet, mindenhol a szendvicspanel és a karton között kifújva cellulózzal vagy üvegszállal. Klíma, infrapanel. 🤔
Engedélyeztesse a kurva anyja, meg téglából felépít az ember sok sok pénzért több száz évre egy házat aztán élek benne 50évet.