Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felnőt a gyerek 18 évesig, értetted itattad fizettek a sziget fesztivál bérletét
5-6 évet még ki lehet bírni....
Nem élik fel. Évente kétszer nyaralnak, küldenek haza egy kis pénzt a szülőknek és még tudnak is félre tenni.
Nem turkálok senki zsebében, nem kértem tételes elszámolást. De ha letolnak kint 10 évet (amiből olyan 7-8 már megvan nekik asszem), akkor jár nekik a brit nyögdíj is, plusz amit összekaparnak maguknak.

Én sem cserélném el a házamat egy drágább ingatlanra, hiába éri a többszörösét egy ugyanekkora mondjuk Bp-en huszadik kerületben vagy akár Kecskeméten. Én itt szeretek élni, ők meg ott. Pont.
Mert nekik mi azok vagyunk, sokunk tett érte.
félre nem lehet már tenni ebben a környezetben pénzt. Még a 10%- hitellel is jobban jár jelen körülmények között. Aztán, hogy gondolod ezt a 250 keresetből 250-et félreteszünk? A másik 250 ezret meg fizeted, hogy éljen amíg összejön a pecó?
Éntőlem mindenki úgy igényeskedik ahogy akar(meghajlós) Ha jól sejtem a maradék 58 ezret természetesen felélik(gondolkodós)
Nincs ezzel baj ha ez az állapot halálig tart de a puszta picsájukon kívül nem tudnak felmutatni semmit(kezeit széttáró)
Nekem pont ellenkezőleg jár az agyam. Valahol mindig kicsit bánt amikor emberek elfossák a pénzt a semmire arra a qrva nagy igényre (gondolkodós)
Epleny elott is volt a semmi kozepen majd visszafele a vasuti atjaro elott csukloztattak ket autost,es ugyanaz a fekete suzuki vitara vagy s-cross ott volt a pajaudvari parkoloban.
amikor elkezd dolgozni a gyermek félretenné minden fizetését akkor egész hamar meglenne a fele lakás ára
csak egy alap 250 ezres melós bérrel is 3 milla évente
5 év alatt egy kecskeméti 2 szobás lakás árának felét összerakja és még mindig csak 23 éves....
ezek kifutnak.
Na az az igazi életművészet(fetrengős)
azt mit vegyek az árából? tankot meg rakétákat? Az ukriknak úgy tudom van swarczba eladó 😆
ez pontosan ugyan azt csinálja mint a gépi(kezeit széttáró) Semmi különbség nincs. Annyi, hogy ezt nem áram sajtolja össze hanem egy erőkar(kezeit széttáró)
akkor marad még valami 😅
Más emberek, más igényekkel.
ezek már akkor húzták az orrukat amikor a kerítést építettük(fetrengős) Már onnantól a német és az osztrák bögyében vagyunk. 😅Aztán az osztrák is csinált kaput kiterjesztett szárnyakkal jobbról balról 50 km-es kaput(fetrengős)
Miota megugrottak az árak kicsit nehezebb, de tényleg nagy segitség és lehwtöség.
mondjuk ez igaz,válásnál az albérletben élők járnak jól.
ez egy baromság,pont hogy most sokkal egyszerűbb,legalábbis sok helyen,ott a babaváró,10milla ott a csok......Hiszen ha ügyes szinte ingyen vehet lakást.Mondjuk nem itt mifelénk de többnyire járható a dolog.
az a furi, hogy 3 év óta alig emelkedtek a bérleti díjak az árak meg megduplázódtak. Most nézegettem van minimális elmozdulás ezen a fronton esetembe annyit jelent, hogy 5-10 ezer ft körül megemelhetem a díjakat kb. 2 év után(szemeit körbeforgató) ehhez képest meg minden duplájába kerül mint 2-3 éve. Szóval nem a pipiféle kulákok a gecik. Hanem akik ránk erőszakoltak éves 40%-k inflációt(kezeit széttáró)
Meg addigra ugyis elválnak, aztán azzal is csak a gond van 😄
Cimborám egyik lánya másodjára válik, pont mindkétszer amikorra kész lett a ház 😃 persze tele hitellel.csokkal.
had legyenek,mit számít?Ott a pályaudvarhoz szokta beállni mérni.
nem nem akarnak, reális időn belül nem tudnak inkább elengedik. egy szaros lakásért két átlagfizetésből élő egész életében a hitelt pengethetné. Mire kicsöng a lakás már teljesen életunt lesz . Erre írtam múltkor most körül fejeződik be, hogy a kezdő fiatal lakáshoz tud jutni. Ha még lesznek fasza állami akciók akkor esetleg van halvány esély amúgy 25-35 misiért egy átlag kisvárosban egy átlag szaros lakást belátható időn belül nem penget ki az életkezdő fiatal. Lakása háza itt már csak annak lesz aki örököl. (szemeit körbeforgató)
Borzasztoan.
Remelem kifigyeltem mind.Ha nem akkor nem csak az index es a nagypleko ara megy a levesbe.
Tanktaska volt.Valahova be kell raknom az esoruhat.Attol kcsit kevesbe faztam.
Ugye, hogy milyen veszélyes?
Hat,azt tenyleg nem.Vót is egy vagon yard zirc kornyekin.