Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem életembe nem ittam meg annyi sört mint ezen a nyáron(gondolkodós) 1 tálcát tuti elpusztítottam július-augusztusban(gondolkodós) Kezdek egy kicsit megijedni, nehogy kényszeres legyek(kezeit széttáró)
Pipi szerintem szelíden de imád végtelenség vitázni akár a semmiröl is 😂 nincs ezzel baj csak ne fogyon el a sör 😉 szerintem nem rossz gyerek
Leginkább.
Minket is? :D
Nyilván, csak a környezetét sajnálom 😆
Pipi rendes idióta, nem köcsög. :)
Tőled sajnos nem. Ellenben a szerencsétlenkedésedből igen 😄
mondjuk te pont kivétel vagy
de ennyi belefér 😂
én is?
Kezdődik(kezét dörzsölő) Megint az én kábelemre megy rá egy-két barátság 😅
Ahogy előhozom a témát elkezdődik a harc(fetrengős) Mondjuk békákat nem nehéz a víznek ugrasztani (vigyorgós)
😂
az okosabbtól lehet tanulni
és itt mindenki okosabb a többitől 😂
Pont innen? 😂
Bár néha azé akad hasznos infó.
Nem tesz semmit, csak ha valamit nem jól gondolok, nem szégyellnék tanulni.
Akó elnézést ☺️
Oké, én Freelac auidós kérdésénél nem is a melegedés irányából közelítettem.
Pipi meg ahogy leírta, adott neki ampert eleget, vagy simán csak nem tudott hűlni és/vagy hurka volt a madzag a melóhoz.
Nyilván abban az esetben a plusz induktivitás belekavarhat a hangzásba is jócskán, és átszabja a hangváltót de a melegedés az mástól van de erősen összefügg az átfolyó árammal.
...bár én PA hangosításban láttam olyant, hogy hiába láttam, még sem hiszem el.
Vagyis láttam is meg hallottam is.
Akkor kb. meg tudod mondani, hol tudom elolvasni azt, amit már leírtál a kérdéssel kapcsolatban?
Nekem az rémlik, amit leírtam.
Köze nincs hozzá.
Az okot leirtam. Tanultuk, bár itt jobban tudják 😅
Egy kültéri hangosításnál nem lehetett nagyon észrevenni, pontosabban a gazdája igen. Pláne, ha mondjuk csak beszéd ment.
Melegedett is a tekercs, ha nem figyeltünk eléggé és tekercsben maradt.
Úgy gondolom, igen.
Meg a két egymás mellett futó vezetéknek is van kapacitása, az működhet kondenzátorként. Ha pont úgy adja ki a lépés és olyan mennyiségű kábel van, biztos bebasz a képletbe.
működik kondi nélkül is a leválasztótekercs?