szerintem életembe nem ittam meg annyi sört mint ezen a nyáron(gondolkodós) 1 tálcát tuti elpusztítottam július-augusztusban(gondolkodós) Kezdek egy kicsit megijedni, nehogy kényszeres legyek(kezeit széttáró)
Kezdődik(kezét dörzsölő) Megint az én kábelemre megy rá egy-két barátság 😅
Ahogy előhozom a témát elkezdődik a harc(fetrengős) Mondjuk békákat nem nehéz a víznek ugrasztani (vigyorgós)
Oké, én Freelac auidós kérdésénél nem is a melegedés irányából közelítettem.
Pipi meg ahogy leírta, adott neki ampert eleget, vagy simán csak nem tudott hűlni és/vagy hurka volt a madzag a melóhoz.
Nyilván abban az esetben a plusz induktivitás belekavarhat a hangzásba is jócskán, és átszabja a hangváltót de a melegedés az mástól van de erősen összefügg az átfolyó árammal.
Úgy gondolom, igen.
Meg a két egymás mellett futó vezetéknek is van kapacitása, az működhet kondenzátorként. Ha pont úgy adja ki a lépés és olyan mennyiségű kábel van, biztos bebasz a képletbe.
de ennyi belefér 😂
Ahogy előhozom a témát elkezdődik a harc(fetrengős) Mondjuk békákat nem nehéz a víznek ugrasztani (vigyorgós)
és itt mindenki okosabb a többitől 😂
Bár néha azé akad hasznos infó.
Pipi meg ahogy leírta, adott neki ampert eleget, vagy simán csak nem tudott hűlni és/vagy hurka volt a madzag a melóhoz.
Vagyis láttam is meg hallottam is.
Nekem az rémlik, amit leírtam.
Meg a két egymás mellett futó vezetéknek is van kapacitása, az működhet kondenzátorként. Ha pont úgy adja ki a lépés és olyan mennyiségű kábel van, biztos bebasz a képletbe.