Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rotyóba mennyiért adják a benyát?
gazdagék feketét vesznek(gondolkodós)
Tető cserekor az alap is fontos, szeretnek omladozni a nagy súlytól. Kollégámék így jártak idén.
Csajág lett, nem balatonpart, de nem is annyiba került. Csóró pöstinek ennyi jut.
Meglepő módon nem tűnik vizesnek, a falak teljesen rendben vannak nem dohos és kimondottan szerettem volna vályogot. Lesz vele munka de életem hátralévő részében ráérek
nincs baj a vályoggal ha alá van szigetelve, ha nincs akkor meg pótolni kell, van többféle módszer, van ami drága és van ami még drágább
Ja,hát akkor még sem leszel balatonparti
Berelj egy kotrót es takaritsd el.
Ingyen tanacs😆
Nem mentem Veszprémig, hogy a pesti áraktól drágábban vegyek panelt, kis falu lett ami jó helyen van Pest és Veszprém irányába is és a Balcsi sincs messze. Ott elég sok vályogház van.
gondolja azt a kóser lali
sztem azok nem olyan hülyék, h itt maradjanak, elhúznak nyugatra. legalább is csak egy ukri családról tudok. a nő nyitott egy fatelepet, ami nagyon hasít, a pali meg vett egy 3szintes apartmant és a vendégekből vegetál.
Vályogház?Itt?Itt még disznóólat sem építettek vályogból.
Ha bmw gyár lesz akkor magasan pozicionált város is lesz.
2 éve biztos nem, bár nem kapkodtam el az tény. De már megvan a ház, úgyhogy nemsokára jövök vályogház felújítási kérdésekkel 🙂
Ukrik nem?
Az biztos is. Olyan fejlettség van itt, h minden tele van szarszínüekkel, most meg még jön egy párezer kanos török a béemvét építeni.
Ezt mondtad már két éve is.Egyébként vannak kollégáim Szolnokról,Nyíregyházáról,azt mondják óriási a szakadék.
Kurvára fejlődik az a régió pedig.. Pécs már a fasorba sincs az lefele megy 20 éve
Egy országonbelüli migráncs vagy.........falutlan...... 😁
Szerintem erre azt mondaná Blade: deeeeee-eeee 😁
Én tirpákiában születtem, 17 éve vagyok buta pösti, de nemsokára arrafelé leszek vidéki ha minden jól megy . Akkor most birka vagyok vagy sem? 🙂
hát ja,az ide települtek azok pestiek.
Ahh,rengeteg a pronyo.
ez a lényeg. jól születni is tudni kell
Inkább legyen sor a kutakon csak ne szülessek oda 😅