Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a jumper valamiért túl jól sikerült
mi régen olyannal mentünk pecázni meg rallyra mert kevesebbet evett mint a pecás 123as merci
Amúgy meg a kurva jumper is 110-es utazóval az m6-on idavissza eszik 8litert 😂😂
Jó az a bmw, csak nem kellene mellé ez a nagy arc.
Tessék kikerestem,két pillanatnyi és egy állandó hazaérve.
Én általában mindent addig használok míg tönkre nem megy,és bekövetkezik.Szóval az elektronika tönkremegy. Elhasználódás=elkopik,használhatatlan,tönkremegy.Te nem vagy tisztában jelentésével .
Sanszos hogy tudja. A 131lovas passatok a hosszú 6-os váltóval vígan tudták ezt a fogyasztást ennél a tempónál.
A mi sharanunk 1.9pd 116lovas kis csippppppel is 110fölötti átlaggal 5,8-at eszik, 1800kg és a tiedhez képest egy kamion a légellenállása. 🤷🏼‍♂️
Az a pdtdi motor a tiedhez képest az emissziót leszámítva mindenben jobb.
Igen, erre kérdeztem, hogy tudja-e az öreg kotlád? Mielőtt válaszolsz, azt mondd meg, hogy ilyen átlaghoz szerinted jellemzően kb. mennyivel kell menni? Nappal, nyár (klíma ugye), forgalmas pálya.
Nagyon nem ugyanaz, de ebből látszik, hogy ezt sem tanultad, csak tudod.. 😅
Mit kell nézni,118átlagnál 5,9?
Hívhatjuk elhasználódásnak,ugyanaz a végeredmény.
Nem mai, de érdekes...
http://youtu.be/emtLLvXrrFs;ab_channel=0cnpgs0
Midkettot kozoltem veled.
Elég sok balesetet látok ahhoz hogy legyen némi valós rálátásom.Egy 17 éves tourant összeeresztve dália springel,hát nem kell sokat gondolkozni.
Jellemzően nem. A hibák számát viszonyítsd az össz. darabszámhoz. Inkább elhasználódnak, ill. elavulnak.
Ja,hát végülis a műszaki cikkek sem mennek tönkre.se egy tv se egy mosógép se egy telefon.
5 liternél a 20 éves fóccvágen is többet eszik... ami mondjuk 30 éves konstrukció.
Apropó, a tied tud ilyet? Kétlem...
Mármint hogy a tényt közölted,ugye?mert a feltételezés is közlés.
Hát ez lehet, meg fog lepni, de az elektronika nem kopik el 😁 10 évesen pont azt tudja, mint 10 naposan... karbantartani se kell, meg olajat se kell benne cserélni.
Pont ilyen a Toyotánk...
17 évesen milyen biztonság? Szétrohadt, anyagfáradt szarok, a gyári jellemzőket rég nem tudják... meg aztán az ütközés védelem is fejlődött valamit 20-25 év alatt.
Elotte kozoltem,utana felteteleztem.
Az hogy jövőre is menni fog nem tény,csak feltételezés.
Most sem tapsolok,tenyt kozlok.
Jó,és? Tapsoljuk meg jövőre is?
Nem tudom igazából mi a problémája addig nem jutottunk el a beszélgetésbe.
Van rá egy vödör tiszta vizem hogy jövőre is menni fog.