)
Életemben nem voltam annyit árokban, mint azzal a kis szarral
Szerintem azzal a szimpla robogóval jobban jártál :)
a normál módomhoz képest
Ocsmány volt, de iszonyat boldog voltam. Akkori tiniszerelmem miatt, Tomi miatt tetszettek meg a kétkerekűek, neki is volt valami Keeway-e, amin akkor mindig vitt, meg egyszer az apja chopperét nyúltuk be
Na hova mentünk? Persze, hogy a határba
Mai napig nem tudom, hogy történt meg, de egy gödörnél kifordult alólam egykerékre a robogó és telement a kipufogó földdel. Persze a pasim inkább otthagyott, hogy neki haza kell mennie (Ő is volt kemény 15 éves
). Gödöllői dombságban lakom. Egyik dombon voltam fenn. Onnan lefele még legurultam a kis szarral, de szomszéd dombon is laktam! Nehéz volt a robogó... Felhívtam anyámékat, hogy hát mégis hülye voltam, ők meg laza egyszerűsséggel "Oldd meg kislányom!". 2 hete izomláz volt a karomban utána, miután 1 óra alatt feltoltam azt a szart a házig
Jaj de szép emlék!!! De tényleg!!!
A poén, hogy nem emlékszem, hogy nagyon fájt volna........ Bár már régen volt. Amúgy ezek után anyám kiutálta a telephelyre a robogót és nem engedte, hogy apám hazahozza nekem, mert félt, hogy kinyírom magam
Elvileg beugrattak vele az aknába és volt, hogy nekimentek vele a falnak is
De még megvan és működik! Legalább is 2-3 éve láttam és mentem is vele egy kört nosztalgikusan, de most nem estem el
Kis motorra nem is vizsgáztam mert minek,viszont 16 évesen letettem az "A"-t
Majd minden pénzem arra ment el (nyári melók,stb),hogy a bátyámtól elkunyizott ETZ-t tankoljam mindig tele..
Majd a disszidálása előtt az ifjúsági takarékból meg minden másból megvettem s jött a MOTOROS korszak!
Amit valahogyan túléltem hála a fáradhatatlan őrangyalomnak