Ma is mélyek és magvasak vagytok.
Nem tudja valaki hogy az NRG berúgóívnél a hézagoló alátét belűre vagy kívülre kell?
Nem találok képet egyenlőre róla.
Jah nem Janó paraszt. Visszaolvasva nekem sem egyértelmű ahogy fogalmaztam. Hanem az amikor valaki így kezdi. Nagy nehezen felül mögé az első útjára az első 2-300 méteren megmutatja milyen amikor némileg bedől a masina. Majd jön az egyenes és nyél. És érzi ugyan hogy lassan eltöri a medencéjét a sofőrnek az utas mert annyira retteg, de nem ereszti gázt mert "Ez egy sportmotor ezzel ennyivel kell menni és kész" Ez az ami parasztság.
ez nem mindig megy , tudjuk... de ha már nem megy, azt is tudjuk, hogy bevallom, és megállok inkább ...versenytáncban uez volt, egy hét alatt akartam nem tudom milyen figurákat.... meg miket...
nem biztos, sztem szólna neki, ha nem bírja. Aaz a gáz, ha szól, és akkor sem érdekli. Én sem utáltam meg a "motort", mert ez csak egy barom... de sokan így utálják meg tényleg...
A fokozatosság. A te vezetésed fejlődésében is midig ezt emlegetem. Senki nem született versenypilótának. Szépen fokozatosan egyre lehet gyorsulni. De nem ugrálunk hirtelen nagyokat.
hát én sokat mentem utasként, de mivel motorszerelem volt, meg örültem , hogy vki visz, elkövettem azt a hibát, hogy sok ember mögé felültem, mert hát örültem, hogy vki egyéltalán segít, visz kicsit... rengeteg barommal találkoztam, igen volt ilyen is, aki 220-al vitt, akkor hagytam el az első cicafülem... féltem azért...
Hú most jutott eszembe. Idén láttam. Valami két fiatal gyerek egy srác meg egy csaj. Kint álltak a stég végén. És ment a dzsúdó. Csajszi kiabálta hogy ne mert ő fél meg minden, De a hős lovag mondta hogy ugyan mitől félsz és simán bedobta a vízbe a büdös gyökérje. Annyira felbasztam magam idegileg. Hogy mivel a hős lovag volt vagy 55 Kg vas ággyal együtt a csaj hangjában meg tényleg lehetett hallani hogy fél nem pedig szórakozik hogy. Kitrappoltam én is a stégre. Majd miután még pattogott is egy kört fellöktem és a bokájánál fogva kilógattam a stégről. Majd azt mondtam hogy ugye tudod milyen mély a víz? Alíg 40 centi. Aztán mikor már hallottam ugyan azt a félelmet a hangjában szépen letettem.
Szerintem egy életre sikerült megtanítani hogy játék és terror között néha igen kevés a határ.
Ugyan így vagyok azokkal is rávesznek valakit élete első utasmotorozására majd az első dolguk az hogy megmutatják hogy megy a gép 200-nál is többet. Ezek a dolgok akkora parasztságok hogy az hihetetlen.
Amúgy nekem egyikre sincs szüksége. Sok hihetetlen képességem egyike az hogy még az édes víz tetején is tudok aludni. Nem nem matracon hanem úgy natúrban. Sós vizen meg különösen. Ha nagyon napozok akkor egy darab madzaggal odakötözöm a bokám egy csónak bójához és egész nap ellebegek a víz tetején és simán elalszom. (Ki kell kötni mert jártam úgy hogy úgy elvitte a víz hogy nem tudtam melyik szigetről sodródtam ki,)
a cicafarkamat má' a klímába, hogy nyalogassák a farkam keresztbe, 3 pulcsi van rajtam és még mindig fázom, nem igaz , mi a szent póknak most a f*szomklíma?!!
Na akkor ha össze jön a jövő évi terv akkor ezt jó tudni előre. mert ott a világ végéig kivisznek az áramlatok aztán meg úszhatok utánad hogy partra vontassalak :-D
Öcsikém amióta elköltözött Győrbe neki azóta kezdett javulni. Ő is szteriod tartalmú kencéket nyomat. Már amikor kell. Amióta nem itthon lakik neki is hozzávetőleg rendeződött a dolog. Ilyen kecske bizbasza neki is van.
Bár így utólag visszagondolva lehet jobb lett volna, mert most vihetem folyton motorozni