Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://totalbike.hu/tesztek/2017/10/05/hasznalt_triumph_street_triple_675/
pótkar, ez addig kell amíg a hegyről leérsz
szóval ez csak tartalék, nem is alkalmas tartós használatra mert vagy 5x nehezebb mint a gyári
meg aztánvan kézvédő nagyon ritkán törik a kar, igazándiból nekem eddig 1 tört el az is akkor amikor nem az alu kézvédő volt fent
de láttam olyat ahol eldőlt a motor és egy földön fekvő fadarab pont olyan bénán akadt hogy kitörte a kart
amúgy ez a vas még annyiból is jó hogy a szerszámok tuti széttördelnék a sok kis biszbasz nyúlványt a karról
Lófaszt.
Motort a japánok gyártanak. De ezt már megbeszéltük párszor.
OK.Csak vannak a K51000-ek azok is forognak meg mennek.Oszt mégse.
Majd egyszer olvassgass a TL topikban.
ha jól tudom tizenx éve van TL-je.
Egyszer leírta, hogy mivel, mi volt. Lényege a dolognak, hogy sokat ment, és forgatta a motort rendesen.
Meglepő, hogy voltak gondok ugye?
Ha leér nem bassza szét a munkahengert?
Nekem a kínai bilialu nem tört el de a felfogatóbilincs rögzítőcsavarja simán kitépte az adott menethosszt.
Ha valakit érdekel itt a végeredmény
Már nem szépek mert 5-6 román túra benne van aztán összebaszták a szerszámok
Talán annyit hogy alig veszem elő a motort és összejön 8000km.
gondoltam.Prejudikálsz utána visszatáncolsz.
Ezt megfigyeltem.Felmegy a pumpa.És beindul a japobüszkeség.
Pedig a bandából veled lehet motorról eldumálni a legjobban.
Csak hát fanatizmus.Mint egy alfás.

Azé birlak.
Amúgy nem tudom te mi a faszt csinálsz. Alig vettem elő idén a motort pár alkalommal és azzal megvolt a a 8000.
Nya szóval volt egy visszahívás anno a narancsra.Egy alkatrész lett cserélve.Ez a gyár csinálta.
Nem kína,shizouka city.

http://www.kokusandenki.co.jp/...
Kérdezd meg tőle. Lehet, hogy csak 39 ezret.
Na tehát meg 40e-ret vagy nem?
Nana, nekünk is van japán vevőnk. Azok egy igazi szőrszálbaszó köcsögök.
3x is meggondolja itt a cégben mindenki, hogy mit viszünk oda. Pitiáner hibákért már szerződésbontással fenyegetnek.

Szóval ne hidd, hogy oda ugyan azt a fost viszik a kinaiak, mint amit eladnak a parasztnak alin.
terepmotorra ilyen kell csúszásmentes
amúgy igen , félkész, le van horganyozva
tartalék úti szett, emiatt nem is vettem mert pl a brembo ezüst áron adja az alu karjait aztán nem akartam kiadni 20 ezer forint körüli összeget csak azért hogy a kistáskába zörögjön meg szétverje a többi szerszám
ez a vas karszett meg 600forintba volt összesen
Ezt akartam én is kérdezni. Mondjuk hogy nem csúszik így meg a kezed rajta az 1000%
óóó dehát a többi is ilyen. A generátor tuti kínai az összes motorban. a kábelkötegek is ott készülnek. Szerintem a blokkok egy része is onnan való. Az idomkészletek tuti hogy mind kínában készül. Aztán befutnak a gyárakba a konténerek felkerülnek a szalagra a cuccok aztán lelkesen összerakják. Szerintem a mai modern motorok legalább 20 de nem kizárt hogy több mint 50% Kínából származik.
Szerintem ilyen a kezének a fogása, fűrészmarkú.
félkész?
Nem mindenki úgy használja a motort ahogy ti.
A márka tuti olasz.De az csak név meg pár épület.A termék az kínai.Esetleg a műanyagon rajzolt párat egy-két macskaevő.
mindenki buzi aki kínából rendel fékkart
én fasza gyerek vagyok és megcsinálom itthon
Jó de most olvastam hogy eredetileg olasz márka volt. aztán a franc tudja mikor megvették a kínaiak.
Nemá hogy 40000-et megy madmaxban.