Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem 690-es. Egy cég telephelyén leszünk, nem vinném ki közútra, hülye azért nem vagyok. De egy nagy szabad placcon csak nem taknyolok el, annyira azért nem vagyok béna.
Csak el ne ragadjon.
Remélem 990-es legalább.
Az egyik srac felhivott a sulibol, hogy en megyek e az 'ossztartos' talalkozasra. Unatkozo kismamakent inkabb elmegyek, persze. Erre, hogy akkor jon O is, meg akkor mar a Duke-kal.
'Jol teszed, akkor en is megyek a Duke-oddal' szoval holnap en is motorozok egy kicsit
Na van még ugyan 20 perc a munkaidőmből de úgy döntöttem mindenki bekaphatja itt a cégnél szóval elmentem motorozni meg cimborálni. szevasztok jó hétvégét majd Hétfőn jövök.
Ó köszi ez jól esett.
jajajajajaja de nehéz neked,de nehéz neked. . . . . . .
Azt el tudnám viselni. egy olyan munkát. De ők fizetik a benzint meg az abroncsot is
Jó lenne
A munkát nem inspirációért hanem pénzért végzik.
És gondolom kevés az olyan állás hogy "malaccal megyek valahova ezerrel".
Tudom próbálom is de ahhoz élethelyet is váltanom kell mert itt a Déli parton ezen kívül más stabil éves állás szinte egyáltalán nincs. Élethelyet váltani meg nem egyszerű.
Ha ennyire nem inspiráló a munkád, lehet, hogy érdemes lenne váltanod.
Túl nehéz az életem.
Időd van a rengeteg kuncsafttól - akkor miért ne sajnálnád?
Sajnáljalak kicsit?
Sírtam a röhögéstől, köszi!
óóó volt olyan. De jött az új vezetés és kirugdaltak mindenkit most meg kaptam egy ilyen hülye 2 dimenzós parasztot. Bocsánat az esetlegesen alföldiektől. De ez a Békéscsabai barom ez valami ritka nagy állat. Meg fülé egy már rég itt lévő hülyét. És semmi mást nem csinálunk csak jelentést írunk arról jelentést írunk miközben jelentést írunk. Közben a srácok területen meg ülnek és várnak ránk. De arra már nincs idő. Ezt amúgy kurva nehéz lenyelnem hogy én dolgoztam ott a területen is ahol most ránk várnak és tudom milyen és nem tudok segíteni nekik.
Én már kezdek leszokni az ilyenekről. Heti jelentést sem írtam évek óta. Meg még mit nem.
Főnököm tudja, hogy dolgozok ( )
Max néha lebaszom a beosztottjaim, hogy érezzék a törődést
Én ma meresztettem a picsámat egész nap.
És jött egy vevő.
Megvan a napi......egy számla.
Nálunk most az megy hogy kőccsük a dellát mert van. De sovány malac vágtában. Viszont állami cég szóval az utolsó sebtapaszt is meg kell pályáztatni viszont arról szolg besz lapot kell írni azt meg feltenni a rendszerbe. és utána legalább 3 excelben vezetni azt hogy dolgozunk. Amúgy azokat az excelek vezetése több ideig tart mint az effektív munka tehát az tovább tart míg bebizonyítom hogy dolgozom mint az hogy dolgozom.
Másképp értelmezzük a dolgot.
Nálunk ritkán van meló, de akkor agyhalál ami itt van. Három telefon, ezer email.
Te csak azt hiszed hogy ilyenkor nem dolgozom. Háttérben mennek az Exeleim. ilyenkor mikor írok épp lerántok egy függvényt a 100.000 soros táblában és éppen azt várm hogy lefagy e az excel vagy sem. Amúgy nem egy észmunka az ami most megy. Csak aránylag sok a rendszerek amiben meg melózok kurva lassúak. Most is itt karikázik nekem a sarokban az egyik rendszerprogramom mert éppen frissít hogy rohadna meg.
Hát ha van időd forumozni és cigizni, akkor ne sírj, hogy sok a meló. Meg maradni kell

Az elődömnek azt mondta a nagyfőnök, hogy aki 8 óra alatt nem tudja elvégezni a feladatát az alkalmatlan a munkára.

Szerintem amúgy ezt 4 óra alatt is meg lehet. Heti négy óra alatt :)))))
Észre észre veszik mert nem dühöngök olyankor ha küldenek egy talicskányi melót. Mert olyankor megy ám a menjen mindenki picsába monológ meg hogy miért mindig ide kell talicskázni ezt a sok szart.
Máskor csak ne szólj, hogy elmész, hisz' kötetlen vagy. Kérdés, hogy észreveszik-e