Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy srácok nektek könnyen ment a fiók hitelesítése?
Aranyapám,Én nem szoktam ok nélkül belekötni senkibe!Én,itt lezártam!
Egy kérésem lenne, de azt tudjátok!
Bocs, előbb kellett volna gondolkodni.
SM! Visszatudom állítani, hogy lássam? Én nem szeretném tiltani! Nem szólok neki, de röhögni azért szeretnék rajta!
Milyen napotok volt? Nekem csodálatos!
Ha teged dobnak ki innen ugyanugy nincsen semmifele vita. Annyi hogy clam irogat ide is, de nem oltogatott itt senkit.
Igen, nejem is szokta mondani nevetve, már én is olyan leszek mint a többi bolond. Csak amikor már a feleségem és a családom szidta anno akkor már nekem is elgurult a gyógybogyó.
Jaja, kicsit olyan ez az egesz mar, mint a throttle vs geri (+slepp) szajkarate merkozes... az sem volt egyszeru
Értem, és én befejeztem.
bár volt pár "félrement" blokkolás is
de evvel együtt tudok élni......
lassan kiírtok mindenkit és én leszek a király
Főleg hogy az 5.ben volt a baki :) mondom én, hogy nem tud olvasni :)
Meg a 4. kort
De te legalabb le tudod szarni a kostolgatast.
ilyeneket látnék jó sokat:
Brutál bírom a "köpeteid" jó fej csávó vagyol anorexpárti! De most komoly, hogy komoly.
el lehet kapcsolni......fele üzenőfalat nem látom már
bár így nem annyira érdekes de helyreállófélben van a lelki nyugalmam
Ha csak éppen pont nem ő az még mindig, amin nem csodálkoznék...
Úgyis folytatja, nem tud sportmotor nélkül élni (ha már motor nélkül muszáj neki). De igazuk van a többieknek is, le kell szarni. Olyannal nem érdemes vitatkozni se aki azt mondja az égre, hogy zöld, mert úgyse lehet meggyőzni. És még élvezi is. Látod egyszer írtam neki, hogy nem úgy gondolom ahogy ő, erre már tiszta szerelmes belém, mindenhol engem emleget :)
Nem kell reagálni semmire amivel bosszant mást nem tehetsz, én is látom rám is célozgat folyton, de ahogy kollégám mondja: pont lesz@rom Épp olyan beteg mint az öreg kentaúrivéresszar volt.
Te sem vagy eléggé tájékozott!De,mindegy is.Kíváncsi leszek,hogy mikor unja meg a kölök.Azért,azt gondolom más is észrevette,hogy amíg nem engedték vissza,addig semmi probléma nem volt!Részemről is elég volt már,de ha folytatja,akkor ne beszéljetek többes számba!Ennyi.
Húúú pedig ha elkapcsolható lenne mint a tv.
A közönség viszont egyáltalán nem kíváncsi rájuk.
A baj hogy igénylik a közönséget is.