Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóóóó Korán reggel nem értettem mi van, azt hittem valamelyik nyomorék álnéven kóstolgat
Az én vagyok, csak kizártam magam abból a nickből az SM pedig nem törli. Mit durrog, csak elküldtem neked VR46N üzenetét.
Amiről szó van itt

A GpPilot név mögött ki van ? 15Napja regisztrált aztán durrog privátban
Arról hol tehetek én, hogy Nastro miből hogy idézget? Nem beszéltem meg vele, hogy idézgessen, mielőtt bárki is ezt hinné. Amúgy annyi volt a privát beszélgetésünk, hogy megmutattam neki a Pedagógus úr nyilvános kirohanását az egyik galériám alatt, mert ő lemaradt róla.
Én nem vagyok ratyi! Neki pedig már a Debreceni topikban mondtam, hogy ne rajongjon ennyire értem.

De ha úgy lenne ahogy te mondod (de nincs így) akkor ez indok, hogy más képével éljen vissza?
Na most mi van ? Én ezeket miértnem látom, vagy hol kéne lássam ? :D
Hogy most ki kezdte el? Gondolom atkuldozgetted Nastronak a kapott privat uzeneteket, amikbol idezgetett - mert gondolom nem keverte ossze a topikot az LFP-vel, szoval ha azt nezem, hogy ki provokalta ki a beszolast, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy ti. Azaz ti kezdtetek - mar megint
De azert ennyire latvanyosan ne szopkodjatok mar egymaset
Látom nem sikerült moderálni az urat! Mivel fenyített be benneteket? Amúgy jó reggelt!
reggelt mindenkinek
Jó reggelit...
ez nem :
Blablabla...
nemér!nem láttam,nem tudtam róla
Hogyne! Senki nem kap, mivel mikor tiltottak senki nem védett meg.
En is kerek mert te is en vagyok akkor :D
Kérek belőle!! hiszen én is egy vagyok..
Inkább sztárnak hívnám magam! Szerintem pénzt is tudnék belőle csinálni.
Milyen erzes netcelebnek lenni ? :D
de rólam NE hyiggggyék
Az nem baj, de ne offold szét a topikot ezzel, unalmas.
és az a baj,el is hiszik,hogy má mindenki te vagy
Azt én sem. Viszont senkiről nem tettem fel arcképet.
Én tudok magamon is nevetni, sőt önkritikám is van.
a kivételezést nem,mer nem tudom téged mé tiltottak,csak azt vettem észre,hogy ki kezdi..