A nőm csinos és dögös, a kutyám jó házőrző, imádom őket...Őket, nem tárgyakat helyettük. A sajnálatodra meg egy nagyobb közönnyel szarok, ez már csak ilyen, hol nem pattan le énrólam pont a te sajnálatod, hehehe.
Szerinted engem mit zavar, ha te vigyorogva törölgeted a motorod...te dolgod, úgy fecsérled ahogy akarod.
De az igazság az, hogy a Zrx egy istentelenül jó és szép motor, amiből már millió alatt találni nagyon jó vételt, és ebben már az átírás, 2 új gumi meg a nagyszerviz is benne van. Szóval kevés pénzért kapsz nagyon komoly ellenértéket. Ha az ember rászán egy kis időt, hogy a mindenfele állítható futóművet magára alakítsa, aztán felpattint pár jó gumit (a Z8 mostanság nagyon jó áron elérhető én pl 56.000-ért vettem az oponeon egy szettet) és még a fékeket is tiptoppra teszi, akkor akkora fülig érő szájjal fog motorozni minden elképzelhető úton, hogy ihajj.
És nem kell majd szégyenkeznie a parkolóban letámasztva se, mert minden értő szem megbámulja ahogy csillog a napon. Mióta megvan, azóta 10x gyakrabban mosok motort, és mosás után még egy Wd-s ronggyal is áttörlöm hogy még szebb legyen.
És szarok azokra (a szerintem igénytelen népekre) akik szerint ez csak egy tárgy, amit csak használni kell, nem mosogatni. Ez az én motorom, majd azt én tudom, hogy mit és hogyan kell csinálni vele.
Hozhattam volna példát arra hogy a TS125össel is túráztam, de nem ezt mondtam.
És mint mondtam, mindig van erősebb, szebb jobb.
Ha gyorsan és kényelmesen akarsz leutazni a repülő a legjobb
De autópályán az autó is kényelmesebb.
Az erőt mindig meg lehet szokni, és akkor persze hogy gyengének érzed, főleg egy erős gép után.
FPV quadrocopterem 1,2kW fél kiló tömegre. Nincs olyan földi jármű amit ne hagyna állva, mégis egy idő után az is gyenge bizonyos helyzetekben.
Az hogy nem szereted a magas fordulatot hallgatni? Mert mi bajod lesz tőle? Ezért kell egy 1400-as motor, hogy a csúcsteljesítményének tizedénél használd, mert nehogy magas legyen a fordulat? Értelmetlen. Persze mindig meg lehet magyarázni, hogy minek olyan böszme nagy dög, de hacsak nem autót akarsz vele vontatni, akkor egy 600-900-as motor is jóval többet tud mint amire közúton szüksége van bárkinek is.
Persze nyugodtan megveheted, meg használd ha neked ez tetszik, senki nem szól bele, csak ne kezdjétek azt magyarázni hogy 1000-es motor alatt nem is lehet túrázni, mert az egyszerűen szánalmas önigazoló vergődés hogy, amivel önmagadat csapod be, miért vettél egy tökéletesen ésszerűtlen és drága motort.