Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te Cicc ittál vagy mi van? Mert én ezt sem értem
De csak az a jó. amit abba a nagy zsemlébe csinálnak. Úgy a tuti. Oda én is sokszor elrohantam kajálni.
A másik unokahúgom meg Lizi
Ha mondasz még egy kutyát akit Kálmánnak hívtak, akkor elkezdem cikizni a húgomat.

Volt két ismerősöm akik szomszédok voltak. Az egyik Lajos, a másik Józsi.
A Józsi nevű elnevezte a macskáját Lajosnak, ezen "felháborodva" a Lajos meg a kutyáját Józsinak. Máskülönben nagy cimbik voltak, állandóan ment az ugratás.
Lalli !!!! Nézzed már meg hogy a Musztafa nyitva van e még !!!
3 hónapig náluk ebédeltem, már annyira megpakolták nekem a grill gyrost, hogy villával lehetett csak enni, mert borult szét mindenfelé.
Nem tennem a gyrosba
Musztafa az jó. Kurva jó a Gyros náluk a Jókai tér mellett.
Én kb azt sem tudom hogy miről teccik beszélni.
Mifasza?
Miafaszom
Nehogy felhozzatok Mufasa -át
indian neve Nagy Farok lesz
De nem jo kimondani nyelvtoros.
Oroszlánkirály Simba lánya
Jó de ezen felbuzdulva nehogy a Tökös neved add neki, mert az sem hangzik jól hogy Kiss Tökös
Bazzzzzeeeeeeg
Na a kovetkezo. Nevjegyzekbe kell vetetni a nevet
Lehetne Kiss Zuram.
Nem baj, igy is ertjuk
Haaaat en is megbantottam az egyik vizsgabiztos ismerost, tenyleg nem akaratosan, mikor kozolte, hogy a kislanya Lizi lesz, en meg ravagtam, hogy egy nemetjuhaszunk is az volt......
Ezert lesz a leendo labradorunk Kuplung. Az a tuti
Hú bazzeg mennyi elütés van benne de szerintem érthető
Egyik unoka húgom Kira....csak a környéken 3 kutyát ismerek ilyen névvel, de nem sikerült lebeszélni róla.
Mondjuk az én kutyámat meg Marci-nak szólítom, de neki Marcipán a teljes neve, de a Márton már kilőve a gyerekeim lehetséges nevei közöl
Jajj ne is mond megint eszembe jutott a sztori amit még nagyfater mesélt régen amikor a családról kérdezte
"Tudod kisunokám mi már a honfoglaló magyarokkal együtt jöttünk. Sőt mi voltunk az elsők akik a kárpát medencébe érkeztem, Nem véletlen ám hogy Cereckei hágónak hívják azt ahol bejöttünk az országba. Az ugyanis Velekey hágó volt eredetileg csak mikor azok a hülye osztrákok idetelepültek nem tudták kimondani ezt a szép lágy és kellemes Velekey nevet ezért a bukó parasztok le Vereckeizték."

Orokre titok marad