Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még nem ettem olyat.
Megint finom vagy mint a lótakaró!!
gyó reggelt kínálok!
Pukkaggyá +fel Te sexőrült! Szevasz ZsóTTika!
jaj,de diszkréten megfogalmaztad,hogy:szar
A zseb monster nem szereti. A magas hőértékű gyertyát néhány nagyobb gázzal úgy kilehet hűteni, (égéstér) hogy beköpheti a gyertyát. Első jelei a diszkrét prüszkölés. De kis gázzal nem öblögetve felmelegszik azért 80 fok felé is de nagyobb gyorsításoknál pillanatok alatt visszahűl. Nem kínzom a sokat látottat...
Most jó a blokk hűtése!!
Jó reggelt kívánok! Badacsony: Süt, de fúj a meleget hozó dél-nyugati, bár én tegnap mentem egy rövid karikát , amit Nektek is kívánok és 1 motorossal találkoztam ! 7,2 °C !
Hát igen egyik sem jó nekünk sem meg a motoroknak sem. Jó munkát a cseréhez!
Hideg még az aszfalt a levegő is , február van na! Ma emelem az elejét teló olaj csere ,szétszórom , aztán így hiába viszket a seggem !
Szevasz! Egy kék gixit én is láttam. Jó időt jósolnak mára, de már most buta nagy szél fúj.
Jó reggelt ! Tegnap én is láttam vasakat . Pl. az Árkád -nál egy gsxr-t . A TESCO designe-os motor tulaj teljes pupos szerelésbe , nagycsizmába , beszart testtartásba ballagott az Árkád Spár-ba .Én megnyugodtam , van nálam súlyosabb elvonási tünetekkel , telet átvészelni próbáló motoros kollega !
Jó reggelit
Bányoson velem együtt 7-en voltak fenn 1,5 óra alatt
Estéket láttam ma kis falunkban egykét "motoros fecskét"...
lehetőleg állati, a növényi nem sok szart ér
Bikatej
Nincs bicajom...,motor nem jó? ,milyen fehérje?
Akkor reggel indulj biciklizni még a kaja előtt
Tekersz napi 1-2 órát full nyugis tempóban aztán fogy a zsír.
Kenyér tészta legyen minél kevesebb az is inkább csak délben
Ami fontos hogy legyen meg a napi 2g fehérje test súly kilónként
Az a baj,hogy valódi kerültvesztés kell nem csak illúzió mer ballagás lesz oszt nem jön rám az öltöny,hogy eldobtam a cigit
,olyan ratyis nem akarok lenni
Filctollal kockázd fel!

vagy
Én a hasamon lévő gömb izmot szetetném eltüntetni
Ő nem ott dolgozott, csak közel állt egy automata pénztárhoz és azt hitted ott dolgozik.....
én eccer láttam egy jó pénztáros csajt a pólus-tescoban...