Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindig is irigyeltem őket, nekeik a legfaszáb, éldegélnek a maguk kis varázslatos világukban
Viszont kívánom! :)
És azok a legboldogabbak....
Azért volt olyan galériája is, ami inspiráló volt. A két drót összeforrasztásáról készült nagy lendületet adott nekem, bár egyenlőre még nem érem el azt a szintet. Addig is készül egy részletesen dokumentált beszámoló, ahogy egy 8-as csavarra feltekerem a rávaló anyát/természetesen menetenként fotózva/
Csatlakozom. Valamint kiszámítható - nem csak a hétvégére elromló - kellemes, napsütéses időjárást, korán érkező tavasszal karöltve.
Pedig akart volna.
Ehh,az lett volna az epic battle amit a pink vs GP csapat müvelt volna az SM szinpadon.
Nah mindegy,pedig készültem egy zsák popcornal.
Békés boldog gazdag karácsonyt kívánok és balesetmentes következő évet minden motorostársnak !
nem tér már vissza
nem ugyanaz a 2 dolog
én tudom magamról hogy idióta vagyok, ő meg nem
és azért az az igazi dilis aki nem is sejti magáról
Speciel ha észrevetted talán 5-6 követője van.Az ellentábor népesebb,de a pink kitartóbb.
Irtam privit.
Ha visszatér remélem nem kezdi el VR-t ujra szivatni,mert az az évszázad vicce lenne.
az se volt százas, sok " imádót " szerzett magának, bár engem nem kóstolgatott, mert itt lakik vagy tíz kmre, gondolta jobb az óvatosság
Nem. És nem is lesz!
Szevasz!
Én pájlotot idéztem.
Nem Zolinak címeztem a mondandóm hanem Cefinek el elkúrtam mint feripotter.
Vajon van még lejjebb? Jövőre már versenyzőnő lesz , s majd teleszar mindent a sikereivel.
Nem értem miért kértél elnézést.
Valami háttér egyezmény van a gyíkemberekkel?
A népnek a rózsaszín kretén kell!Úgy szopkodják,mintha jutalmat kapnának érte.Bár ki tudja,lehet megajándékozta a híveit egy kis rózsaszín fanszőrzettel.
Szoszi mo ?
Suldigungot kérek.
Pedig szerinte a "nèpnek" ő kellett.
Ahogy hallomásból tudom, amit műveltek az már jogi kategória.
http://buntetojog.info/kulonos...
Ha nem tesz ellene az oldal üzemeltetője, akkor őt teszik felelőssé egy per esetén.
Tudok olyan oldalról amit ilyen miatt zártak be, mert a tulaj szart a trollokra, aztán valaki megelégelte és beperelte....vesztett.
Egy értelmes fórumtulajdonos sem kockáztatja ezt néhány arctalan gyökérért, akik a névtelenség mögé bújva élik ki aberrációikat.