Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na de ha tartós és megbízható akkor megérheti.
A Toyota is drága, de kevés a gond vele, így meg kb. ugyan ott vagyok üzemeltetési költségben mint a fastrával.
Köszi az infokat.Majd kialakul mi lesz.
Ja, meg ha hozzáférni akkor önkormányzati vagy hasonló közalkalmazotti szférában üzemeltetett autót szerezni. Azokat fiatalon cserélik, folyamatosan szervizelik. Cserébe nincs bennük kevesebb km mint az összes többibe, aminek visszatekergették az óráját - de legalább annyi az annyi.
Hát velem jól jártál volna, teljesen felújított motorral, rendbeszedett futóművel adtam át az új gazdájának. Igényes belsővel, csomó plusz dologgal. Egyébként magánszemélytől kell venni, vagy legalábbis egygazdás autó legyen. Én egy ausztriában dolgozó, vállalkozás indítást félbehagyó figurától vettem, aki inkább családi autóként használta, na meg a kinti munkábajárásra. De egyébként teljesen igaz, hogy többnyire már csak pusztulatokat adnak el, amire előtte se nagyon költöttek, csak menjen, most meg sokat kéne hogy autó kinézete legyen.
Megértem, én is hasonló szempontok szerint választottam, kompakt, sokrétű felhasználásra alkalmas méret, plusz legyen kényelmes mert sokat vagyok benne. A 2,5 emlékeim szerint az 1,9 utáni rövid ideig gyártott verzió. Elvileg jó motor, kasztni ugyanaz. Talán Laguna motorja, abban jól teljesített francia mivoltához képest. Minden bizonnyal jobb mint az 1,9, az elég hamar kifogy a lendületből, előzéskor időnként célszerű volt a klimát kikapcsolni. Ha nem lenne francia remek szerkezet lenne - bár párhuzamosan vele egy benzines meganom volt, na azzal semmi baj nem adódott sosem. időközben átnyergeltem a Fordra, benzines Focus mellette 2,2 transit custom. Egyikkel sincs különösebb probléma egy-két tervezési baklövéstől, eltekintve.
Főleg, ha ekkora futásteljesítménynél már összetöröd
Amugy a vicc hogy komplett autopark nem kerul egy villanyauto felebe se.
Altalaban ilyen torott lomokat veszek kis penzert.Kigyomlalom az elozo tulaj osszes trehanysagat es van egy jol hadznalhato negykerekum.
Csak ezt a kisteher vonalon nem lehet.
Ahogy neztem akkor adjak el ezeket ha tenyleg osszedol a budi es mar nem lehet visszalapatolni a szart a loba.
Ennyire nem sietek,csak koruljarom a temat.
Talaltam 2,5 literes verziot.
Az mifele cucc?
Jo vagy menekulni tole fele?
Amugy csak a kalakitas,meretek stb ami vonz.A tul nagy se jo,fene akar egy hombarral kuzdeni.
Ja és 4 motor kényelmesen elfér benne meg mellé annyi cucc amivel egy dakart végig lehetne csinálni
Az igazi igásló az a daily. Bazi nagy dobozos kivitelű is van, a motorja örök élet
Egy hátránya van hogy az alkatrészek sokkal drágábbak mint a ford-vw típushoz
Nem tudom. Most Ford transitom van, de a régebbieket ott is szidják néha. Szerintem ha gondos gazdája van, csak a rozsdásodás a gondja. Alkalmazottakat ne kérdezz, azok csak hajtani szeretik. Volt vivarom, kényelmes, aránylag jól ment, vigyáztam rá, csak én vezettem, ami kellett megkapta ennek ellenére az árát ráköltöttem 4 év alatt, ebbe volt egy komplett motor felujitás is. Ha mégis ennél maradsz, alkatrészt kizárólag renaultéktól, mert ott fele-harmada az uj cucc más a cikkszám de motorkód alapján vissza keresik. Bejáratott bontós vonalakat tudok, szerviz manualt szintén, meg ha kérdésed van javitással, többnyire abba is tudok segiteni.
Sírni mindig kell.
Amúgy hordják.
Nem értem a nagy panaszkodásod okait, sok a munka... új motor, mégegy autó igaz hogy jelenleg roncs de akkor is, most meg új furgon... hordják ám az emberek a bútorokat
Hiace.
Basszus ez az autokorrekt kiakaszto.
A húsvéti kilovom.Rohadt kényelmetlen az a bódé.Azert a majdnem személyautó beltér kéne.
Asszem aldozok egy nagyobb futora.
A gebasz hogy a Gastra csak 540 kilót tud rafutofek nélkül,az még karcsú két motorra.
Hiace, Cabstar (a régi), Mitsuk bár ezek fapadosak az általad említettekhez képest, de nem is kell annyit szerelgetni őket.
Meg itt ott erősek is ! A pumpák elött az utolsó gabonásom egy 620-as volt !
Random embert kérdeztek random típusra mind azt mondja,ducatotol merci vianoig.
Mi a tuti vétel?
Ez elég csabító ennyit megér egy pesti út
Ha Bp. felé jársz addig amíg megvan kipróbálhatod. Amúgy olyan mint egy szgk. csak magasabban ülsz, a maiak meg mint a luxus autó, nem, hogy nem nehéz vezetni, de szerintem még könnyebb mint egy mai szgk-t mert hát mindent látok a környezetemben alig van vakfolt és nagyon simán indul, fékez stb.
Nekem az autó az személy, teherautó eszembe sem jut egyet akarok kipróbálni egy nagy nyílt terepen ahol nem lehet semmiben sem kárt tenni
Én értettelek félre, de a lényeg, hogy tényleg egymás mellett tök másról beszéltünk....
Na akkor én jol elbeszéltem melletted Zoli egyterűje vonalat követtem
Nem nagy motoron van.
...ja...