De úgy látod magad előtt ahogy egy kellemes jelenségként közlekedő 50 + pár kilós nőci aki egy hangos pink paripát közlekedik. Amögött ül egy 120+- os erősen halálfélelemmel megáldott közelsem sármos ellenben igencsak szőrös majom kuporodik. Vélhetően a hátán egy pink hátozsákkal. Mert hogy azt os rakni kell valahova.
Még ha csak vesekövet kapnék. De néha tudsz úgy szorítani hogy attól félek inkább inkább a vesém szakad le. Volt már hogy kezdett zsibbadni a derekam tőled
Na meg szóval bár ezt a jelenséget nem igazán tudom női oldalra lefordítani de hát nagyon nehéz ám jófiúnak maradni miközben motoron hátul ülsz és egy jó csaj van a kormánynál akibe "elvileg" kapaszkodni kéne. Miközben amúgy is halálfélelmed van. Szóval érkezik a jó öreg szólás mondás "Kellemest a hasznossal"
Na jó ez biztos így van de én nem tudom. Én térdel max a tankba kapaszkodtam eddig. Meg ott van két kormány kifli amibe tök frankón bele tudok csimpaszkodni. De nekem tökalkonyzóna hogy hátul mit kell csinálni. Jó párszor elmondtam már annak aki mögém felült de én magam még sosem csináltam
Valamelyik nap este jöttem melózni, csúszkált rendesen a motor segge, pedig 7 fok volt és kb. száraz út.
Ha van egy kis hó, akkor legalább óvatos az ember. Amikor januárban kerültem egyet Dobogókőnek, akkor egyszer sem csúsztam meg, pedig volt hó és nyálkás út a hegyekben.
Nem lesz itt nagy durvulás.
A tavasz megvolt, 15 után meg jön a nyár, a kettőt meg elválasztja 1-2 nap havazás...csak azt ne felejtsetek átülni másik kocsiba
Mondjuk nem feltétlenül ezen részleted jutott eszembe mikor kapaszkodást említéd. De mindegy hagyjuk is ennyiben amúgy viccen kívül elvileg a hétvégén kész a malac. Aztán ha akarod viheted a suliba.
Ha van egy kis hó, akkor legalább óvatos az ember. Amikor januárban kerültem egyet Dobogókőnek, akkor egyszer sem csúsztam meg, pedig volt hó és nyálkás út a hegyekben.
A tavasz megvolt, 15 után meg jön a nyár, a kettőt meg elválasztja 1-2 nap havazás...csak azt ne felejtsetek átülni másik kocsiba
1 megijedek
2 meglepődöm
Csak mert egyik sem. Viszont most pá mindenkinek mert el kéne mennem melózni kocsiban meg nem sm-ezek
Félre ne értsd nem benned nem bízom. Sőt ... de soha nem ültem hátul. Nem is tudom hogy mit hova kell rakni meg hol kell kapaszkodni.
De gondolom ezt a projektet azért a Malaccal kéne megfutni. Elég hülyén alapból is a zümmögődön. Gondold el ha hátra ülnék.